Welke altcoins doen het goed op het moment?

VL wonen

In de afgelopen weken en maanden is het hard gegaan met de meeste cryptocurrency koersen. Niet alleen de grootste projecten zoals Bitcoin en Ethereum zijn gestegen, maar ook de kleinere coins hebben het goed gedaan. Ook coins die al jaren nauwelijks bewogen hebben schieten weer omhoog.

 

Welke coins doen het goed?

 

Als we kijken naar enkele van de best presterende coins van dit moment moeten we in ieder geval bitcoin en ethereum noemen. Dit zijn de aanvoerders van de cryptocurrency markt en als ze goed gaan volgt de rest meestal. Ook deze bull markt lijkt dat weer het geval te zijn.

 

Sinds vorig jaar is bitcoin ruim acht keer over de kop gegaan en ethereum zelfs nog meer. Dit heeft voor een gedeelte met het algemene sentiment op de markt te make, maar misschien nog wel meer met de ontwikkelingen die het tijdens de bear markt hebben doorgemaakt.

 

Er zijn nieuwe technieken ontwikkelt en steeds meer grote bedrijven zijn bijvoorbeeld begonnen met het accepteren van de crypto’s. PayPal heeft aangekondigd alle wallets te voorzien van crypto capaciteiten en ook Tesla heeft onlangs nog voor $ 1,5 miljard aan bitcoin gekocht. Volg voor deze ontwikkelen altijd het laatste crypto nieuws

 

Ook de wat kleinere coins hebben flinke stijgingen doorgemaakt. Chainlink bijvoorbeeld is door de opkomst van de markt voor decentralized finance flink in waarde gestegen. Om te kijken wat de koers in de toekomst gaat doen kun je bijvoorbeeld een chainlink koers verwachting raadplegen. Dit zijn geen voorspellingen die met 100% zekerheid aangehouden kunnen worden, maar ze bieden wel een goed startpunt voor verder onderzoek.

 

Bij investeren in cryptocurrency en al helemaal in de kleinere coins is het risico relatief hoog. Niemand weet wat de koersen in de toekomst gaan doen en het is daarom belangrijk om alleen maar geld te beleggen dat je kunt missen. Je kunt er een leuk zakcentje mee verdienen, maar weten wat je doet is hiervoor wel een voorwaarde.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten