Wat zijn Designers Guild stoffen?

VL wonen

Veel mensen steken veel moeite in het compleet maken van hun interieur. Het is een lastige taak omdat je altijd wel dingen ziet die er weer beter in zouden passen dan andere dingen. Vandaag hebben wij het over iets waar jij misschien nog helemaal niet van af wist. Deze blog gaat namelijk over Designers Guild stoffen. Na deze blog ken jij de voordelen van deze nieuwe trend binnen de interieur wereld. Designers Guild is namelijk het parade paardje van Tricia Guild, een opmerkelijke ontwerpster met een helemaal eigen visie op interieur. Tricia Guild gelooft in kleur. Elke keer maken haar nieuwe designs te markt wel vernieuwend. Het brengt je interieur tot leven. Er wordt gebruikt gemaakt van stoffen zoals linnen en zijde.

Wat zijn de voordelen van Designer Guild?

Als je besluit iets aan te schaffen van Designer Guild aan te schaffen is dit mooi. Weet je het gewoon nog niet zeker? Lees in de onderstaande opsomming waarom je het alsnog moet doen.

  • Designer Guild heeft zeer creatieve ontwerpers waardoor er altijd iets moois en variërend te vinden is. Over de collectie hoef je je dus geen zorgen te maken.
  • Het merk loopt meestal voorop in de trend. Het kijkt goed naar wat opkomend is en hiermee wordt een ontwerp gemaakt.
  • Het staat nooit stil. Het merkt leeft echt en kan je geven wat je wilt.
  • Het brengt het huis tot leven. Door alle kleuren waar het merk voor staat komt het zeker goed. Ook gebruikt Designers Guild stoffen die fijn en rustig zijn.

Waar vind ik meer informatie over Designers Guild stoffen?

Je kunt op het internet veel websites vinden die je meer kunnen vertellen over Designers Guild stoffen. Ook kun je er meer informatie over vinden in diverse woonwinkels bij jou in de buurt. Hierbij is het wel een aanrader om naar een grotere keten te gaan omdat deze meestal veel verschillende merken aan te bieden hebben waardoor Designers Guild er vast tussen zit.

https://dsco.nl/designersguild-nederland

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten