Privé en zakelijk beveiligd? Niet vanzelfsprekend, wel noodzakelijk

Een beveiligd huis is een veilig thuis

Ken je dat gevoel dat je twijfelt of je wel je auto op slot hebt gezet? Ben je deze morgen niet vergeten de voordeur op slot te doen? Bij veel mensen zijn dit handelingen waar niet meer bij wordt nagedacht. Hierdoor kan het zomaar voorkomen dat je het daadwerkelijk echt vergeten bent. Misschien had je haast of was je pas net wakker. Een foutje is zo gemaakt. 

Terwijl jij de komende 8 uur op je werk zit hebben inbrekers alle tijd en ruimte om eens goed rond te kijken. Helaas gebeurt dit nog altijd en zal dit altijd blijven gebeuren. Verhelpen wordt lastig, maar voorkomen niet. 

Door je huis te beveiligen met een alarmsysteem thuis houd je niet alleen inbrekers buiten, maar schrik je ze ook af. Een alarmsysteem in huis heeft dus eigenlijk een preventieve functie. Het fijne is dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden aan een duur systeem, wat vaak ook lastig te besturen is. Er zijn genoeg opties die zeer gemakkelijk met een centraal systeem te besturen zijn. Deze zijn vaak ook minder duur dan wanneer er een systeem gekocht wordt met ingewikkelde functies, die 9 van de 10 keer toch niet gebruikt worden.

Beveilig dus je huis en weet zeker dat jij inbrekers buiten houdt!

Een beveiligd kantoor met een professioneel alarmsysteem

Ook zakelijk is het zeer belangrijk dat inbrekers buiten de deur gehouden worden. Zo wil je als bedrijf voorkomen dat klantgegevens, gegevens over het bedrijf of gegevens over personeel in ongewenste handen komen. Ook de spullen van een bedrijf zijn vaak duur en daarom gewild. Bij bedrijven hebben vaak meerdere personen de sleutel, waardoor het niet altijd duidelijk is wie er de deur op slot moet doen. Voor dat je het weet doet niemand het op een vrijdag en staat het pand dagen niet op slot.

Het is dan ook zeer belangrijk om een betrouwbaar alarmsysteem voor jouw bedrijf te nemen. Zo weet je zeker dat er niemand ongewenst komt rondkijken. Met detectoren en sensoren weet jij inbrekers buiten de deur te houden. Ook hier geldt weer dat deze een preventief effect hebben, omdat ze inbrekers afschrikken. Maar het belang van een goed alarmsysteem waarin je zelf kunt kiezen wat het beste bij jou past, kan niet genoeg benadrukt worden. Zo kun je jouw systeem aanpassen dat ook de branddetectie, toegangsbeheer en andere beveiligingssystemen worden samengevoegd bij een centrale. 

Op die manier kun jij jouw bedrijf zo goed mogelijk beveiligen!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten