Wat gaat er gebeuren met cryptocurrency?

VL wonen

Dat is een hele goede vraag, want als we de koersen bekijken van de laatste tijd zien we heel duidelijk dat er iets aan de hand is. Zelfs de kleinste crypto’s gaan hard omhoog in waarde of nog maar niet te spreken over de grootste coins als bitcoin en Ethereum. Wat is er aan de hand en wat gaat er gebeuren in de toekomst?

 

Is dat te voorspellen?

Het is bijna niet te doen om met zekerheid te zeggen welke kant het op gaat met bitcoin en cryptocurrency. Als we de geschiedenis bekijken van de koersen zien we dat er iedere paar jaar een nieuwe cyclus is die de koersen naar grote hoogte stuwen. Hierna zien we eigenlijk ook altijd dat de koersen wat gaan dalen en zeker een tot twee jaar rustig blijven.

 

Deze cyclus is tot nu toe altijd waarheid gebleken, maar met de recente ontwikkelingen zoals de investering van Tesla in bitcoin blijft de vraag moeilijk te beantwoorden. Dit soort zaken zorgen er namelijk voor dat het steeds serieuzer wordt in de ogen van particuliere en zakelijke beleggers. Hoe meer mensen er gebruik van maken, hoe hoger de laagste crypto koersen blijven hangen. 

 

De bitcoin verwachtingen liggen ver uit elkaar, maar het is volgens veel mensen in ieder geval zeker dat bitcoin hier is om te blijven. Of de koersen in een rechte lijn omhoog gaan valt te betwisten. Dat de koersen op termijn omhoog gaan lijkt duidelijker. Onze hele samenleving verschuift richting digitaal en dat zien we in alles terug. Het is dan ook een logische gedachte dat ons geld en de ontwikkelingen die gedaan worden op de blockchain later een nog belangrijkere rol gaan spelen. 

 

Zo lang je rustig aan doet met je geld en alleen investeert wat je kunt missen kan het eigenlijk niet mis gaan. Je weet hierdoor dat je niet in de problemen komt en mist de boot niet in het geval van grotere groei.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten