Waarvoor kan ik slotenmaker delft inschakelen?

VL wonen

Een slotenmaker is iemand of een bedrijf die je helpt het slot te repareren wanneer deze kapot is of vervangen moet worden. Slotenmaker Delft houdt zich daarom ook bezig met het repareren van sloten of het vervangen hiervan omdat ze deze bijvoorbeeld oud zijn of andere redenen. Een slotenmaker richt zich vooral op dingen die met deuren, sleutels, sloten en beveiliging te maken heeft. Ben je op zoek naar een slotenmaker en woon je in Delft? Bij spoedgevallen zijn ze zelfs binnen 25 minuten bij je! 

Mijn deur is dichtgevallen en nu?

Het gebeurt iedereen wel een keertje, de deur valt dicht en de sleutels liggen nog binnen. Het is dan natuurlijk al vervelend genoeg dat je niet naar binnen kan en daarom wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Slotenmaker Delft is binnen 25 minuten bij jouw op locatie als je in Delft woont. Exacto helpt je weer naar binnen te komen. Soms kan het zijn dat ze deur open moeten breken en er iets kapot gaat. Ze zullen altijd proberen zo min mogelijk schade aan te brengen! De kosten van het openbreken van een dichtgevallen deur kost 65 euro. 

Er is ingebroken en nu?

Inbrekers zullen nooit opletten tijdens het inbreken of ze iets slopen en daarom zijn de sloten van de deuren vaak doorboort of kapot gemaakt. Sommige huizen hebben te oude sloten die voor inbrekers makkelijk te slopen zijn. Wanneer er bij je is ingebroken is het vooral belangrijk dat het niet nog eens gebeurt en daarom kun je het beste nieuwe sloten op de deuren zetten. Slotenmaker Exacto uit Delft helpt je direct aan nieuwe sloten. Het kan al binnen 1 dag gedaan worden. Er wordt vooraf een prijs besproken zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen kan komen te staan. 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten