Waarom jij moet kiezen voor huisbeveiliging

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Indringers kunnen gemiddeld binnen 30 seconden binnendringen als een huis niet goed is beveiligd. Dit kan makkelijk voorkomen worden met behulp van huisbeveiliging. Denk hierbij aan sloten van een hoge kwaliteit, maar ook aan een goed beveiligingssysteem. Zoals een alarmsysteem en camerabewaking in en rondom het huis. Zo kan iedereen in huis weer met een gerust hart thuis komen of naar bed. Ben je nog niet helemaal overtuigd van een camerabewaking in huis? Lees dan verdere waarom dit ervoor zorgt dat jouw huis beter is beveiligd.

 

Voordelen van camerabewaking

Camerabewaking is vrij duur en je vraagt je natuurlijk af of dit het geld waard is. Camerabewaking aan huis zorgt ervoor dat je goed in de gaten kan houden wat er rondom of in je huis gebeurd. Ook is het mogelijk om te zien wie er aan de deur staat. Als je het niet fijn vindt om de deur open te doen voor vreemden dan kan je hen zien met een camera. Ook schrikt een camera dieven af waardoor ze niet of minder snel in gaan breken in jouw huis. Het kan voorkomen dat de dief toch inbreekt bij je ondanks dat je camera’s hebt ophangen. Maar dan heb je wel de dief op camerabeelden staan. Dit zorgt ervoor dat de politie bewijs heeft en de dader sneller en makkelijker opgepakt kan worden. Een camera houdt niet alleen jouw voordeur in de gaten, maar ook de omgeving daarvan. Het kan zo zijn dat de camera beelden van een inbreker heeft gefilmd van de overburen. Zo kan camerabewaking ervoor zorgen dat meerdere huizen kunnen profiteren van de voordelen.

 

Waarom in huis?

Er zitten ook meerdere voordelen aan camerabewaking in huis. Met behulp van een slimme camera kunnen ongewenste bezoekers herkent worden en geven een melding via je smartphone. Ook kunnen deze camera’s een foto maken en sturen deze naar jou. Zo kan je snel in actie komen en heb je bewijs voor bij de politie. Het is ook mogelijk om live mee te kijken via de smartphone. Zo kan je bijvoorbeeld in de gaten houden wat je huisdieren of kinderen doen als je niet thuis bent. Momenteel zijn er veel verschillende soorten camera’s in omloop, bij camerabewaking huis Venlo is het mogelijk om zo’n slimme camera te kopen.  

 

https://www.js-networksensecurity.nl/huisbeveiliging/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten