VL Wonen
Image default
Wonen

Waarom je voor een stalen deur moet kiezen

Het is één van de mooiste woontrends van de afgelopen jaren: de stalen deur. In deze blog leggen wij uit waarom stalen deuren meer dan mooi zijn. En geloof het niet: er zijn veel verschillende redenen daarvoor. Wij hebben 5 trends op een rij gezet.

Energiebesparend

De stalen deuren laten veel licht binnen en dat is heel erg fijn. Omdat er zoveel licht binnenkomt, zet je automatisch de lichten sneller uit. Dat scheelt natuurlijk in de energierekening en dat is lekker besparend. Zeker in de zomer zal dat een hoop schelen.

Passend op elk interieur

Er zijn verschillende soorten stalen deuren. Al kies je voor schuifdeuren of dubbele deuren, je weet zeker dat het past binnen je interieur. Alles is mogelijk met een stalen deur. Ze passen in ieder interieur en ze zijn heel goed te combineren in elke woonstijl. Landelijk, modern of in de keuken of in de woonkamer. De stalen deur kan overal.

Authentiek

Als je kijkt naar de historie binnen de woontrends, zie je dat staal nooit is weggegaan. Het is door de jaren heen blijven bestaan, en mensen blijven het gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan fabrieken met oude stalen deuren en kozijnen. De klassieke deuren zullen niet snel verdwijnen. Ze zijn tijdloos en duurzaam.

Onderhoudsarm

Men denkt bij een stalen deur al gauw dat deze goed moet worden onderhouden, maar niks is minder waar! De stalen deuren krijgen een beschermende waxlaag waardoor je de deur alleen af en toe met een doekje hoeft af te nemen.

Kindvriendelijk

Glazen deuren en spelende kinderen een no go? Ook dit is niet waar! In de glazen deuren zit een bepaalde folie waardoor de deuren onmogelijk zijn om door te breken. Het maakt dus niks uit of je kind met de loopauto tegen de deur aanrijdt, of dat deze tegen de deur aan rent. Geen kras te zien.

 

Gerelateerde artikelen

Art of Teeth: een kindertandarts waar alle kinderen zich goed bij voelen

Muren professioneel latex spuiten door verf spuiter

Waarom open deuren mooier zijn dan dichte deuren