Deze autosloperij Nijmegen haalt snel uw auto op

VL wonen

Zo komt u snel en eenvoudig van uw schadeauto af. Autodemontage Kanaaldijk haalt binnen 24 uur uw sloopauto, oude auto of auto zonder apk op en biedt hiervoor een aantrekkelijke prijs. Uw auto, bestelauto of bedrijfsauto wordt in deze autosloperij Nijmegen gesloopt, zodat de onderdelen los kunnen worden aangeboden. Zoekt u een autosloperij in Arnhem of omgeving? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom bij Autodemontage Kanaaldijk aan de Rouwenboschweg 15 in Nijmegen.

Autosloperij Arnhem voor inkoop van auto’s en verkoop van onderdelen

Of u nu in Arnhem, Wijchen of Oss woont, Autodemontage Kanaaldijk reageert binnen een uur voor het maken van een afspraak voor het ophalen van uw auto. U ontvangt van deze autosloperij Arnhem een RDW-vrijwaring en een gunstige prijs. Dit autodemontagebedrijf staat ook bekend om de goede service op het gebied van onderdelenlevering. Deze onderdelen liggen grotendeels in het magazijn en kunnen snel bij u afgeleverd worden. Klanten die onderdelen zoeken, zijn zeer tevreden met de persoonlijke aanpak van het team en de scherpe prijzen.

Een goede prijs bij autodemontage Veenendaal

Ook een voertuig in Veenendaal dat u graag kwijt wilt, haalt Autodemontage Kanaaldijk snel bij u op. Vraag hiervoor een vrijblijvende prijsindicatie aan bij autodemontage Veenendaal. Het autosloopbedrijf doet dan een bod op uw schadeauto waar u zeker tevreden mee zult zijn. Na uw akkoord stuurt Kanaaldijk zijn eigen ophaaldienst. Naast het afgesproken bedrag ontvangt u dan ook het RDW-vrijwaringsbewijs.

Bij Autodemontage Kanaaldijk kunt u snel terecht als u uw oude auto wilt verkopen, laten demonteren of als u onderdelen nodig heeft. Ook voor kapotte auto’s en auto’s met gebreken kan deze autosloperij uit Nijmegen altijd een gunstige prijs bieden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met de behulpzame medewerkers!

https://kanaaldijk.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten