Waardebepaling Enschede

Waardebepaling Enschede

Wilt u uw huis verkopen? Vaak is een waardebepaling de eerste stap om uw huis te verkopen. iQ Makelaars Enschede biedt u een vrijblijvende, professionele waardebepaling binnen 48 uur. In deze blog leest u wat een waardebepaling precies inhoudt!

Wat is een waardebepaling?

Bij een waardebepaling in Enschede wordt er gekeken naar wat een realistische prijs voor uw woning zou zijn. Een van onze eigen ervaren makelaars komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken om uw woning op te nemen.  

Bij een waardebepaling Enschede wordt er gekeken naar verschillende aspecten. Zo wordt er gekeken naar de waarde van vergelijkbare woningen in de omgeving. Verder wordt er gekeken naar welke woningen onlangs verkocht zijn of te koop stonden. Ook kijkt men naar  de uitgebreide calcasa-rapportage die speciaal voor uw woning is opgesteld. Dit zijn voorbeelden van elementen die een rol spelen bij de waardebepaling Enschede en dus bij de waarde van uw woning. 

Waardebepaling: Calcasa-indicatie

Bij een waardebepaling wordt er ook gekeken naar een uitgebreide Calcasa-rapportage van uw woning. Calcasa is technologiebedrijf die gespecialiseerd is in waardering en statistische analyse van woningen of ander onroerend goed. Het bedrijf heeft een automatisch model ontwikkeld, voor de waardebepaling van woningen. Deze wordt internationaal erkend, mede door de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van waardebepalingen. 

 

https://www.iqmakelaarsenschede.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten