Actieve makelaar uit Enschede

Makelaar Enschede

Op zoek naar een makelaar in Enschede? Dan bent u bij IQ Makelaars aan het juiste adres. Wij werken altijd met het no cure no pay principe. Dat betekent dat u pas betaald als wij uw woning daadwerkelijk hebben verkocht. iQ Makelaars Enschede helpt u bij zowel de verkoop als aankoop van uw woning. In deze blog vertellen wij u meer over ons en waar wij voor staan!

Werkwijze van IQ Makelaars Enschede

iQ Makelaars Enschede biedt u een passend advies bij het verkopen van uw huis. Wij zorgen dat het verkopen van uw woning een stuk makkelijker wordt. Wij zijn ook altijd voor u beschikbaar, op zowel de zaterdagen als na 5-en. Als makelaar bieden wij de verkoopteksten in zowel Nederlands als Engelse taal.  Hierdoor kan iedereen het zien en begrijpen en dat vergroot de kans op verkoop. Verder brengen wij u woning onder aandacht op verschillende woningwebsites, om zoveel mogelijk zichtbaar te zijn. Daarnaast bieden wij een toppositie aan op Funda en zorgen wij voor professionele foto’s, zowel 2D als 3D. Als makelaar zijn wij uniek door middel van onze combinatie van moderne marketing met ouderwetse makelaardij. Deze combinatie zetten wij voor u in om uw huis tegen de beste voorwaarden te kopen of te verkopen. 

De makelaar in Enschede voor het kopen van uw huis

Wij helpen u bij de zoektocht naar uw droomhuis. Het kan best een klus zijn, om een woning te vinden die bij u, uw budget en uw huishouden past. Daarom hebben wij veel kennis van de lokale markt en hebben wij een groot netwerk, zodat wij als aankoopmakelaar precies weten wat er speelt binnen de lokale makelaarswereld. Wij geven u een persoonlijk en passend advies, zodat u nooit voor verrassingen staat. Wij adviseren onder andere over de prijs en bouwkundige aspecten van de woningen. Wij helpen bij het vinden van een geschikte aankoopstrategie en bij eventuele juridische vraagstukken. Kortom wij als makelaar staan voor u klaar en schelen een hoop gedoe.

https://www.iqmakelaarsenschede.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten