Voor eiken vloeren moet u bij ons zijn!

VL wonen

Geen enkele vloer is even praktisch en esthetisch aantrekkelijk als een mooie, stevige, eiken vloer (klik hier voor de website). Bent u uitgekeken op dat onhandige tapijt? Of bent u die koude tegels zat? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bij Bax Houthandel kunnen u helpen met elke soort vloer van hout die u maar kunt bedenken. Onze experts hebben jarenlange ervaring met de aanleg en onderhoud van o.a. eiken vloeren, grenen vloeren en kersenhouten vloeren. Hier vertellen we u graag waarom onze vloeren perfect bij u passen.

Houten vloeren zijn makkelijk in onderhoud

Niets is zo vervelend en lastig als vlekken en viezigheid verwijderen uit tapijten. Het handige aan eiken, en andere houten vloeren, is dat bijna alle vlekken eenvoudig en snel te verwijderen zijn met wat schoonmaakmiddel en een doekje. Bij de aanleg van uw, bijvoorbeeld, rustieke eiken vloer wordt een beschermende laag aangebracht die voorkomen dat vlekken de vloer intrekken. Daarnaast beschermt de laag de vloer ook tegen krassen. Nadat onze medewerkers klaar zijn, krijgt u simpele instructies die de vloer zo lang mogelijk in onberispelijke staat te houden, zo kan uw nieuwe vloer nog jaren mee.

Onze eiken vloeren behoren tot de mooiste

De warme, huiselijke sfeer die onze eiken vloeren uitstralen is vrijwel onvervangbaar. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om mee te variëren bij uw vloer. Vindt u bijvoorbeeld eikenhout wel mooi, maar bent u bang dat de vloer er te donker van wordt? Geen probleem! Naast de klassieke bruine kleur van eikenhout hebben we ook wit Oost-Europees eikenhout, rood eiken en nog veel meer. Ook in het patroon is veel variatie mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een visgraatmotief nemen, of juist een klassieke, glanzende eiken vloer. Voor een moderne uitstraling is een strak afgewerkt zigzag patroon zeer geschikt. Zoals u kunt zien zijn wij van alle markten thuis, bij ons vindt u de vloer die perfect past bij uw huis.

Al veel tevreden klanten

Bax Houthandel helpt al jarenlang klanten aan de eiken vloer die bij hen past, en ze zijn allemaal zeer tevreden. We zijn snel in het aanleggen en hebben aantrekkelijke prijzen. Wij hopen dat u binnenkort ook bij een van onze blije klanten hoort, ons team staat al klaar!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten