Volg een cursus Engels Den Haag die is afgestemd op uw wensen

VL wonen

Cursus Engels Den Haag via diepe concentratie

Wilt u Engels leren door middel van een makkelijk en instinctief leerproces? Heart of Language biedt cursussen Engels in Den Haag aan, waarbij u leert terwijl u in diepe ontspanning of onder hypnose bent. Deze ontspannende methode zorgt ervoor dat u meer ontvankelijk bent voor de nieuwe taal en energie krijgt van het leerproces. Hierdoor groeit uw zelfvertrouwen en boekt u buitengewone resultaten!

Engels leren in Den Haag of achter de computer

Een taal begrijpen is één ding. Vrijuit durven spreken in een taal die niet uw moedertaal is, is echter voor veel mensen lastig. Als u bij Heart of Language een cursus Engels Den Haag volgt, dan leert u vanaf de eerste les in het Engels te spreken. U begint eerst met eenvoudige zinnen, die al snel complexer worden. Tijdens de lessen, die u online of tijdens een-op-eensessies op locatie volgt, bent u hypergefocust. Hierdoor bent u in staat om in een dag heel veel te leren.

Dutch courses Den Haag voor elke behoefte en niveau

Ook Nederlands leren via de methode van diepe ontspanning gaat heel eenvoudig en efficiënt. De Dutch courses Den Haag van Heart of Language zijn er voor alle niveaus en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De docenten van dit taleninstituut zijn allen native speakers, zodat u een goede uitspraak aanleert. Of u nu Nederlands wilt leren voor uw werk of vrije tijd, met de Heart of Language-methode slaat u de grammatica over en dringt u meteen door tot de kern van de taal.

Een les bestaat uit drie fasen: in de eerste fase luistert u naar een tekst die u wordt voorgelezen. De tweede stap is een interactieve fase samen met de docent en tijdens fase drie richt u zich op het vasthouden van nieuwe elementen. Neem vrijblijvend contact op met Heart of Language voor een cursus Engels in Den Haag. Hier leert u moeiteloos en vol zelfvertrouwen de taal die u graag wilt beheersen!

https://heartoflanguage.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten