Verschillende soorten ontstoppingen en oplossingen

VL wonen

Een ontstopping is een vervelend probleem die in sommige situaties gemakkelijk opgelost kan worden, maar dat is niet altijd het geval. In sommige gevallen is het namelijk nodig dat er een loodgieter bij wordt ingeschakeld. Een WC ontstoppen is in de meeste gevallen zelf snel op te lossen, maar een riool ontstoppen niet altijd. In deze tekst gaan we kijken wat een verstopping precies is, maar we kijken ook naar wat u kunt doen om deze op te lossen en wat u vervolgens kunt doen wanneer het niet lukt om deze zelf op te lossen.

Er zijn dus een hoop verschillende verstoppingen die kunnen optreden. Vaak merkt u deze verstoppingen wel op de zelfde manier op. Namelijk wanneer water niet weg wil lopen vanuit de gootsteen of uw toilet. Het water blijft dan staan of komt in extreme gevallen zelfs weer omhoog. Heel vervelend natuurlijk omdat dit vrij snel opgelost moet worden voor u weer gebruik kan maken van uw sanitair. Waar de verstopping zich bevindt, is niet altijd direct duidelijk. Het kan namelijk zijn dat het direct in de afvoer zit. U kunt dan de afvoer leegmaken of schoonmaken en hierdoor kan het water weer weglopen. Soms zit de verstopping dieper. Op dat moment kunt u gebruikmaken van schoonmaak soda en dit oplossen in water. Ook kunt u bij de meeste winkels een ontstopper kopen om de gootsteen te ontstoppen. Hiervoor moet u wel goed de instructies lezen voor u dit gebruikt. Het is namelijk een vrij agressief goedje. Deze spullen kunnen dus helpen met het Riool ontstoppen of wc ontstoppen, maar in sommige gevallen is de verstopping echt hardnekkig en dan moet u een andere tactiek kiezen om dit probleem op te lossen.

 

Riool en WC ontstoppen

Bij een hardnekkige verstopping kunt u het beste ervoor kiezen om een loodgieter in te schakelen. Wij kunnen de verstopping namelijk gemakkelijk voor u oplossen. Het is niet altijd duidelijk waar de verstopping zich bevindt en daarom gebruiken wij een camera om de verstopping op te sporen. Mocht het een simpele verstopping zijn, kunnen wij met een kleine stofzuiger het vuil uit de buizen zuigen. Ook dat is niet in alle gevallen voldoende, maar gelukkig kunnen wij nog andere manieren en instrumenten gebruiken om de verstopping voor u op te lossen. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook de aangewezen persoon om andere problemen voor u op te lossen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een lekkage waardoor er water naar binnen lekt, maar ook aan problemen of juist onderhoud aan uw cv ketel. Er zijn dus verschillende problemen waarvoor u bij ons terecht kan.

 

Ontstopping Amersfoort

Mocht een van bovenstaande problemen zich bij u voordoen, kunt u contact met ons op nemen op verschillende manieren. Allereerst via onze website: Ontstopping Amersfoort vindt u alle manieren waarop u contact met ons op kunt nemen. Daar komt bij dat u op de site ook antwoorden vindt op een hele hoop verschillende, veelgestelde vragen. Mocht u nog andere vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en ook zeker niet wanneer u een afspraak wilt maken. Wij kunnen dan kijken welke problemen er zich bij u voordoen en u helpen deze zo snel mogelijk op te lossen.

 

https://isbaza.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten