VL Wonen
Wonen in een appartement

Verhuurbare 2de woning aan de Costa Blanca

VL wonen

Verhuurbare 2de woning aan de Costa Blanca, zeer in trek.  
 
Potentiële koper kijkt naar verhuurbaarheid.

Spanje is weer zeer in trek bij de vakantieganger. Gezien de politieke omstandigheden heeft Turkije dit jaar 30% minder boekingen.
Egypte is al een paar jaar uit de gratie bij de vakantieganger, om het nog maar niet over Tunesië etc. te hebben.
Spanje is een zeer goed betaalbaar alternatief. Het ideale gedeelte van Spanje om het gehele jaar door te brengen is toch wel de Costa Blanca.
Het klimaat is er goed, maar dat is het natuurlijk verder zuidwaarts ook.  De Costa Blanca is vooral zeer goed te bereizen, zelfs met de auto. 
Het is dan ook de ideale plek om eventueel zelf een huis te hebben, en helemaal mooi zou het zijn als daar dan nog een rendement aan te behalen valt. 
Door de verschuiving van de mogelijkheden om vakanties te boeken, kunt U daar als  huizenbezitter aan de Costa Blanca zeer goed van mee profiteren.
Met het door reizigers tegenwoordige veel gebruikte Airbnb, kunt U behalve zelf te genieten van een heerlijke plek  onder de zon, nog een rendement behalen
door uw woning eventueel te verhuren. 
Hiervoor zijn tegenwoordig geen dure bureaus c.q. kantoren die vaak een groot percentage van de opbrengsten voor hun diensten in rekening brengen voor nodig.   Met het zeer toegankelijke Airbnb kunt U de boekingen en eventuele reserveringen  zelf makkelijk in de hand houden.
Wij bij HuisInCostaBlanca.eu maken dan ook vaak mee dat de potentiële koper, met zijn keuze  aan geselecteerde woningen al rekening houd met de verhuurbaarheid van het desbetreffende object.  Daardoor is het niet meer alleen voor de zeer welgestelde onder ons weg gelegd om een huis  in Spanje te bezitten. Voor veel mensen is het op deze manier, door middel van een verhuurrendement veel toegankelijker en financieel aantrekkelijker om ook een eigen plek onder de zon, aan de Costa Blanca te bewerkstelligen. huisincostablanca.eu kan U hierin uitermate goed advies geven en tevens helpen begeleiden van uw dromen.

http://www.huisincostablanca.eu