Van den Berg Bedrijfsdeuren voor al uw bedrijfs-, industrie- en garagedeuren

VL wonen

Snelle montage en service door Van den Berg Bedrijfsdeuren

Van den Berg Bedrijfsdeuren begon bijna twintig jaar geleden als ZZP-bedrijf en is uitgegroeid tot een team met vier kantoormedewerkers en dertien professionele, goed opgeleide monteurs. De onderneming maakt bedrijfsdeuren en garagedeuren op maat en gaat hierbij uit van uw wensen op het gebied van materiaal, structuur, kleur en stijl. U kunt bij Van den Berg terecht voor de levering, montage en service.

Altijd goed door één deur met Van den Berg Bedrijfsdeuren

Van den Berg uit Bunschoten is een VCA-gecertificeerd bedrijf met een team van monteurs dat voorzien is van alle benodigde certificaten en dat beschikt over royaal ingerichte bussen met het beste gereedschap. Doordat Van den Berg Bedrijfsdeuren de meeste materialen op voorraad heeft en een netwerk heeft dat snel levert, is het bedrijf flexibel en gericht op een snelle dienstverlening. U kunt rekenen op een volledige ontzorging: Van den Berg heeft meerdere hoogwerkers en heftrucks, werkt veilig op hoogte en neemt ook de demontage en het afvoeren van uw oude deur voor zijn rekening.

Bedrijfsdeuren reparatie van elk type deur

Heeft u schade aan uw loopdeur, overheaddeur of garagedeur? Van den Berg staat klaar voor elke bedrijfsdeuren reparatie, ongeacht het merk waar het om gaat. De monteurs kunnen snel optreden, zodat u in een mum van tijd weer een goed functionerende deur heeft. Dankzij de ruime voorraad aan onderdelen die de medewerkers tot hun beschikking hebben kan het probleem meestal ter plekke worden aangepakt. Mocht een op maat gemaakt onderdeel nodig zijn, dan voert de monteur een noodreparatie uit en kunt u uw deur snel weer in gebruik nemen.

Wilt u advies of een offerte, neem dan vrijblijvend contact op met de behulpzame medewerkers. Vertrouw op de jarenlange ervaring en kennis van Van den Berg Bedrijfsdeuren, dat graag een passende oplossing verzorgt en Samen door één deur als motto heeft!

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten