Van den Akker Glaszetters: glaszetter in Eindhoven met veertig jaar ervaring

Glaszetter Eindhoven nodig? Van den Akker heeft vakbekwaam personeel

Heeft u met spoed hulp nodig in verband met glasschade? Van den Akker Glaszetters & Glashandel begrijpt dat u niet lang kunt wachten en is snel ter plaatse om uw schade te herstellen. Dit bedrijf uit Helmond, gestart door Piet van den Akker en inmiddels uitgebreid tot vijftien medewerkers, heeft al veertig jaar ervaring als 24 uursglascentrale. Ook diensten als behangen, schilderwerk en het op maat bouwen van glas-in-loodramen zijn bij deze uitstekend opgeleide vakmensen in goede handen.

Vakkundig herstel door de glaszetter Eindhoven

Van den Akker Glaszetters & Glashandel verzorgt verschillende services op het gebied van glas in een uitgebreid gebied, waaronder Eindhoven en omstreken. De glaszetter Eindhoven is dag en nacht bereikbaar en nog dezelfde dag kunt u een medewerker verwachten voor het repareren van de schade of het aanbrengen van een noodoplossing. Zo zijn de veiligheid van u, uw huis of uw bedrijfsruimte gegarandeerd. Daarnaast plaatst deze glashandel ook HR++ glas voor een betere isolering, voorzetramen en ventilatieroosters. Of u nu een ervaren glaszetter nodig heeft in Eindhoven, Valkenswaard, Venray of Geldrop, Van den Akker staat 365 dagen per jaar voor u klaar.

Van den Akker verzorgt ook al uw glas Helmond

Bent u op zoek naar een specialist in glas Helmond? Van den Akker is u in Helmond en omgeving graag van dienst met een groot assortiment, dat de meest gangbare glassoorten omvat. Of het nu gaat om sierglas of gehard glas, enkel glas of veiligheidsglas, de adviseur kan u alle informatie geven die u nodig heeft voor uw situatie. De glaszetter komt vervolgens snel bij u op locatie voor een passend advies en een prijsopgave. In contact komen met de glaszetter in Helmond of Eindhoven is eenvoudig: bel het algemene nummer of vul het contactformulier in, dan helpt een adviseur u snel verder!

https://akkerglas.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten