Breng uw modelspoorbaan naar een hoger niveau met iTrain

Breng uw modelspoorbaan naar een hoger niveau met iTrain

Modeltreinbouw is een populaire hobby bij velen. Niet alleen kunt u er al uw creativiteit in kwijt, maar achteraf geniet u ook van het resultaat. Met de besturingssoftware van iTrain brengt uw echter de spoorervaring naar een nog hoger niveau.

Waarom modelbouw?

Het bouwen van modeltreinen is een hobby die veel voordelen kent. Niet alleen is ieder project een goede oefening op uw creativiteit, maar u kunt het pakket ook helemaal afstellen op uw eigen voorkeur. Daarnaast bieden de honderden onderdelen een test voor uw organisatievaardigheden. Ieder bouwpakket heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en het nauwgezet volgen van het stappenplan eist veel concentratie.

Ten slotte is de hobby van modelbouw ook de ideale manier om uw hoofd leeg te maken. Zoals ieder hobby biedt ook deze een goede gelegenheid om even alle dagelijkse stress te vergeten en u terug te trekken in een andere wereld. Die van de miniatuurtreinen. Schaalmodelbouw wordt vaak als hobby gekozen bij introverte mensen die houden van wat tijd alleen door te brengen.

Bestuur uw trein via de computer

Deze gebruiksvriendelijke software kunt u uw treinen besturen via de computer. De software van iTrain eenvoudig online aan te kopen. Dat kan onder meer bij DTS waar u na koop vrijwel direct de licentiesleutel via mail krijgt doorgestuurd. Deze laat u toe de software te downloaden en installeren.

iTrain 5: de beste software

iTrain heeft nu ook een update van software te koop aangeboden. Het gaat om de software iTrain 5. Hiermee kunt u uw huidige iTrain 4 software de nodige update geven zodat uw speelervaring nog beter wordt.

De besturingssoftware van iTrain staat bekend om zijn verschillende mogelijkheden dat het biedt. Van het handmatig besturen tot het besturen met de computer. Daarnaast is er ook een beveiliging waardoor uw treinen nooit kunnen botsen.

https://www.dtswebshop.nl/nl/aansturing/itrain/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten