Uw droomhuis begint bij Van Ons Makelaars in Arnhem

VL wonen

Het vinden van het ideale huis 

Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee dient te houden. Hoe gaat u bijvoorbeeld met een bezichtiging om? Hoe pakt u dat het beste aan? Allereerst een goede makelaar in de arm nemen is ons advies. Wij, bij Van Ons Makelaars te Arnhem kunnen u al het benodigde advies geven. ‘Ons’ staat voor samenwerken en een helder plan opzetten. Zo kunt u zich concentreren op het vinden van uw ideale huis. Alle andere belangrijke zaken zijn onze zorg. 

Enkele aandachtspunten 

  • In welke buurt wilt u wonen? Heeft u schoolgaande kinderen? Dan is een school dichtbij handig. Of heeft u juist behoefte aan een rustige buurt? Waar uw voorkeur ligt moet eerst duidelijk zijn.
  • Houdt u van tuinieren of hebt u juist liever alles onderhoudsvrij? Bent u misschien een zonaanbidder? Wensen zoals deze bepalen welke tuin bij u en het huis past.
  • Kijk bij een bezichtiging goed rond. Zijn er gebreken of punten van verbetering zoals de staat van het schilderwerk? Is er misschien achterstallig onderhoud of een verbouwing nodig? Zijn alle apparaten zoals keukenapparatuur nog in goede staat? Is de Cv-ketel niet verouderd? Dit zijn vaak hoge kostenposten waar u rekening mee dient te houden.
  • Bij twijfel kan uw makelaar Arnhem een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u precies op de hoogte over de staat van het huis.

Valkuilen 

Uw makelaar Arnhem kan u behoeden voor zaken die u niet moet doen, zoals: 

  • nooit een huis bezichtigen als u niet weet hoeveel u precies kunt lenen. Er zijn zoveel kopers/kapers op de kust dat een financiering vaak snel rond moet komen. Dit wordt moeilijk als u niet alvast een berekening heeft laten maken;
  • niet één buurt of stad ambiëren. Teleurstelling ligt dan om de hoek omdat kopers in de rij staan voor dezelfde buurt of plaats. De kans uw droomhuis te vinden wordt vele malen groter als u zich niet beperkt tot een stad, een buurt of zelfs een bepaalde straat. Bekijk daarom op voorhand een paar plaatsen of buurten waar u graag zou willen wonen.

Gaat het om een eerste huis of om een volgend koophuis? Een hypotheek moet in de meeste gevallen geregeld worden. Bij Van Ons Makelaars kijken we naar uw situatie en welke hypotheek daarvoor de meest aantrekkelijke is. Wij zijn specialist in het bekijken en vergelijken van alle mogelijkheden. Wij werken met onafhankelijke hypotheek adviseurs en komen zo tot de juiste hypotheek voor u. Kortom uw ideale huis begint bij een ‘Van Ons Makelaars’ samenwerking. 

 

https://www.vanonsmakelaars.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten