Uw droom huis in Valencia nu zeer betaalbaar

Een eigen droomhuis in Spanje – Valencia

Dit is het juiste moment voor de aankoop van een ( vakantie ) woning te Spanje. Het grote aanbod en lage prijzen maken het momenteel mogelijk voor iedereen een eigen huis in Spanje te kopen.

De regio Valencia is dan een zeer verstandige keuze om zeker eens te gaan kijken. Het mediteranee klimaat zorgt ervoor dat u het gehele jaar er aangenaam weer heeft. het komt er zelden beneden de nul graden. Ook voor langer verblijf zoals overwinteren is deze regio een goede keuze.

De hoofdstad van de regio heet ook Valencia en is de twee na grootste stad van Spanje. Hier vind u veel gezelligheid, vertier maar ook historie. Eigenlijk de gehele stad bijna een museum. U kunt er uren ronddwalen en daarna heerlijk paella valenciana (geelkleurige rijst met vlees en vis) eten met een biertje. Nog steeds zijn de prijzen van het eten en drinken veel lager dan wij in Nederland gewend zijn.

Houdt u ervan om niet teveel medelandgenoten te vinden op uw vakantie of woonadres adres, kijk dan eens in Puerto de Sagunt. Een oude echt Spaanse badplaats met veel historie. Ook hier vind u de vele barretjes en restaurants waar u voor weing geld heerlijk kan eten en drinken. Wilt u Spaans leren spreken dan is dit de perfecte locatie om te verblijven.

In de regio Valencia heeft mooicastellon.nl een ruim aanbod aan woningen. Huisinvalencia.nl kan u ook helpen bij de aankoop. Door een netwerk van lokale makelaars is het mogelijk u goed te adviseren en te begeleiden.

Meer weten? Kijk eens op www.mooicastellon.nl

 

https://www.mooicastellon.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten