Hoge kwaliteit hor, tegen een scherpe prijs

VL wonen

De zomer staat weer voor de deur. Heb je dan ook altijd zo veel last van vliegen en muggen in huis? Dat is verleden tijd als je nu een hor plaatst voor je raam. Deze hor houdt op een diervriendelijke manier alle ongewenste insecten buiten. Zo kun je met een gerust hart lekker genieten van de frisse wind die via deuren en ramen naar binnen komt. 

De voordelen van een hor

Horren zijn van hoge kwaliteit en bijzonder duurzaam. Hierdoor hebben ze een lange levensduur. Het frame is gemaakt van stevig aluminium en daardoor bijna onverwoestbaar. Bovendien  worden alle horren op maat gemaakt.

Creon werkt met professionele systemen die je geheel kunt laten aansluiten op jouw wensen. Je bestelt de horren exact op maat zodat ze perfect aansluiten. Bovendien heb je de keuze uit een groot assortiment aan kleuren.

Verschillende horren

Er zijn veel horren verkrijgbaar zoals een inzethor. Deze is voor bijna ieder raam te gebruiken. Dus ook een perfecte oplossing voor draai-kiepramen. De hor kan gewoon blijven zitten, ook als het raam dicht is. De klemhor is eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. De klemhor wordt altijd van binnenuit geplaatst. Deze hor is aan de binnenzijde voorzien van een borstel, zodat deze goed afsluit. De rolhor is gemaakt van extra dik aluminium. Hierdoor is deze rol heel stevig. Zowel de interne als externe onderdelen zijn bestand tegen intensief gebruik. Hierdoor is deze hor erg kindvriendelijk. De hordeur is een plissé hordeur. Dat is meer dan een gewone hordeur. Dit design heeft een rijke uitstraling. Een bijzonder mooie afwerking van uw huis. 

Een hor zelf monteren

Een hor is verder heel eenvoudig zelf te monteren. Door het handige klemsysteem kun je ze eenvoudig klemmen. Het klemsysteem is niet permanent dus ook weer makkelijk te verwijderen in de wintermaanden.

Je krijgt dus topkwaliteit voor een lage prijs.

Wil je ook kunnen genieten van de frisse lucht in huis en zonder last van ongedierte? Bestel dan ook gemakkelijk online een hor voor raam of deur van Creon. Succes verzekerd en de ongedierte vrije zomer kan beginnen.

https://www.creon-kozijnen.nl/horren.html

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten