Unieke tuinontwerpen voor jou!

Is het inmiddels alweer de nodige jaren geleden dat je jouw tuin onder handen hebt genomen? Dan vind je jouw tuin misschien niet meer zo mooi. Je kunt je tuin in dat geval opleuken door deze te voorzien van wat nieuwe bloemen en planten. Dit is enkel een tijdelijke oplossing. De kans bestaat namelijk dat je volgend jaar tegen hetzelfde onderwerp aanloopt. Om de komende jaren weer te kunnen genieten van jouw tuin, is het aan te raden om deze eens helemaal opnieuw in te richten. Dit is een flinke klus, maar het resultaat is ongetwijfeld beter dan het nu is. Heb je de knoop doorgehakt en ga je jouw tuin verbouwen? Begin dan altijd met een ontwerp. Wil je een uniek ontwerp voor jouw tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geven je in deze tekst namelijk een aantal opties om een unieke tuin te realiseren.

Leuk jouw tuin op met een mooi tuinhuisje

Sommige Nederlanders bouwen een garage vast aan hun woning. Niet iedereen heeft deze mogelijkheid echter. Een huis met garage kost je namelijk aanzienlijk meer dan een huis zonder. Zo’n garage is echter wel bijzonder handig. Zo kun je deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken om fietsen achter slot en grendel te plaatsen. Heb je geen geld voor een garage? Of ontbreekt het gewoon aan de ruimte voor een grote schuur? Dan betekent dit niet dat je fietsen altijd maar buiten moet laten staan. Nee, want je kunt ook een tuinhuisje plaatsen. Tuinhuisjes kosten vandaag de dag niet veel meer. Indien je voor een goedkoop tuinhuisje kiest, is het echter maar de vraag of deze ook in jouw nieuwe tuin past. Wil je zeker weten dat dit wel het geval is? Kies dan voor een mooi tuinhuisje. Je betaalt weliswaar wat meer, maar de kans is groot dat je een tuinhuis krijgt die niet in iedere tuin terug te vinden is.

Trek de aandacht naar een aantal plekken in jouw tuin

Een mooi tuinhuisje trekt ongetwijfeld de aandacht wanneer deze in jouw tuin staat. Zo’n huisje valt alleen niet heel veel mensen op. Waarom niet? Omdat een tuinhuisje vaak in de achtertuin staat. Indien je visite over de vloer krijgt, valt hun oog ongetwijfeld wel direct op het mooie huisje in jouw tuin. Indien je een unieke tuin wilt, is dit een goed begin. Je trekt namelijk de aandacht van gasten naar het huisje. Dit kun je met nog meer dingen doen. Zo kun je bijvoorbeeld kunstwerken in jouw tuin plaatsen. Hierdoor wordt jouw tuin ook uniek, want dit zie je niet dagelijks. Ben je gek op water? Dan maak je jouw tuin natuurlijk echt helemaal af met een vijver. Met zo’n vijver trek je hoe dan ook de aandacht van bezoekers.

Kies voor een opvallende schutting

Een tuin hoort bij jouw woning, je hebt immers betaald voor de grond. Je wilt dan ook niet dat iedereen gewoon maar in jouw tuin kan komen. Daarom plaatsen de meeste mensen een afscheiding op de erfgrens. Voor zo’n afscheiding heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een haag met coniferen planten of voor een hek kiezen. Toch zien we vaak dat Nederlanders de voorkeur geven aan schuttingen. Dit is een makkelijke manier om jouw tuin af te schermen, maar echt uniek is het natuurlijk niet. Toch kun je jouw tuin wel een uniek tintje geven met een schutting. Hoe? Door te kiezen voor een schutting die niet standaard is. Je kunt jouw schutting bijvoorbeeld in een opvallende kleur schilderen of alternatief materiaal gebruiken in plaats van hout. Kortom: met een schutting kun je jouw tuin wel degelijk tot een uniek geheel maken.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten