U-stamp certificaat behaald

VL wonen

Wij kunnen bij ons lasbedrijf in Haaksbergen met trots zeggen dat wij afgelopen week het certificaat hebben behaald op het gebied van U-Stamp certificering. Wij zijn gecertificeerd door de ASME, de beroepsbond van de lassers. Het behalen van de certificatie van de U-stamp is mede te danken aan het harde werken, de motivatie en de inzet van alle werknemers van ons bedrijf. Ze zetten zich elke dag weer in om alle projecten tot een goed einde te brengen en mede door het harde werken zijn wij binnen aanzienlijk korte tijd U-stamp gecertificeerd.

Door het verkrijgen van een U-Stamp certificaat maken wij onze volgende stappen om stukje bij beetje een grotere, betere en gezondere organisatie te worden in de regio Twente. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en doen dit door middel van technisch geavanceerde producten te maken. Wij willen ons blijven verbeteren en proberen continue te innoveren om onze producten en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Elke dag werken al onze werknemers dan ook keihard om dit te bewerkstelligen en om ons bedrijf in Haaksbergen steeds meer op de kaart te zetten. Mede door deze bijzondere U-Stamp certificatie komen wij steeds dichterbij het bereiken van dit doel binnen de organisatie.

Wat is U-Stamp?

Het U-Stamp certificaat in de laswereld is een speciaal soort zegel en geeft aan hoe goed de drukbestendigheid is van elk onderdeel van een bepaalde installatie. Voor U-Stamp kunnen speciale examens worden afgelegd die onder begeleider van een engineer staan. Als de test naar behoren wat afgerond ontvangt het bedrijf een U-Stamp certificaat, wat dus wil zeggen dat de drukbestendigheid van de onderdelen van een installatie voldoende is. U-Stamp is niet zomaar iets en is in de lasindustrie een belangrijke stempel.

Het is belangrijk om te weten welke onderdelen van een installatie een U-Stamp stempel moeten krijgen en welke eigenschappen hier vervolgens bij horen. Heeft u een bedrijf dat gespecialiseerd is in lastechniek en wilt u ook een U-Stamp zegel verkrijgen voor één of meerdere installaties? Deze zogenaamde zegels worden uitgegeven voor het ASME, een speciale bond voor mechanische engineers. Er dienen een aantal tests te worden afgelegd, waarnaar een lasexpert gaat kijken of deze tests naar behoren zij uitgevoerd. Vervolgens kunnen per onderdeel een U-Stamp certificatie worden afgegeven, zodat dit onderdeel van een installatie deze stempel bevat.

Wilt u meer informatie over U-Stamp certificering? Kijk eens op onze website of kijk voor meer producten en diensten op de internetpagina. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

http://www.lastechniekwilderink.com/u-stamp-certificatie-behaald/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten