De voordelen van schilderdeuren

VL wonen

Heb jij een deur nodig voor jouw woonkamer of ben je op zoek naar een buitendeur, maar wil je helemaal zelf bepalen hoe je deur eruit komt te zien? Koop dan niet een compleet afgewerkte deur bij de bouwmarkt, maar haal een schilderdeur in huis! Schilderdeuren kun je zelf afwerken, waardoor je de deur helemaal kunt aanpassen aan de stijl van jouw inrichting of de buitenkant van je huis. Je kunt ervoor kiezen een tweedehands schilderdeur in huis te halen, of koop een nieuwe schilderdeur en maak hem helemaal af met eigen touch.

Voordelen van een schilderdeur

Je kunt jouw schilderdeur heel goed tweedehands kopen en zelf opknappen. Dit scheelt uiteraard in de portemonnee in vergelijking met het aanschaffen van een compleet afgewerkte nieuwe deur. Ook heb je een unieke deur; jij kunt namelijk helemaal zelf de kleur van de deur bepalen en wellicht ook verschillende motieven aanbrengen op de deur voor een nog uniekere uitstraling.

Uiteraard is het kopen van een tweedehands deur ook beter en duurzamer voor het milieu. Er hoeft niet een nieuwe deur gemaakt te worden en een oude deur hoeft nog niet vernietigd te worden en kan weer jaren mee.

Tweedehands schilderdeur of nieuw

Voor een schilderdeur hoef je niet speciaal op de tweedehandse toer te gaan. Wil jij zelf een deur schilderen in eigen stijl, dan kun je ook een schilderdeur kopen bij een van de grotere bouwmarkten. Ook online is er een ruime keuze aan deze goedkope houten binnendeuren. In dit geval is het kopen van een schilderdeur nog steeds veel voordeliger dan het aanschaffen van een geheel afgewerkte deur.

Ook kun je er een persoonlijke twist aan geven door je eigen kleur aan te brengen. Koop de juiste verf en schuur de deur op als het nodig is en voor je het weet heb je een prachtige unieke deur die jaren mee kan!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten