Tweedehands bouwmaterialen kopen

VL wonen

Tweedehands bouwmaterialen kopen

Klussen en bouwen
Heeft u een klus voor de boeg? Bijvoorbeeld een verbouwing in uw bestaande huis? Of gaat u wellicht een compleet nieuw huis bouwen?
Dan bent u natuurlijk veel bouwmaterialen nodig. Deze kunt u aanschaffen bij een bouwmarkt of rechtstreeks bij een aannemer.
Zoals zoveel dingen in het leven zijn ook bouwmaterialen erg duur. Vooral nu in deze tijd. Hout bijvoorbeeld is wel drie keer zo duur als anderhalf jaar geleden.

Maar heeft u wel eens gedacht aan tweedehands bouwmaterialen?

Tweedehands bouwmaterialen
Met tweedehands bouwmaterialen kunt u veel geld besparen. En levert u dan veel in op de kwaliteit? Nee, eigenlijk niet. Mits u natuurlijk wel goed kijkt wat u koopt.

Heel veel bouwmaterialen kunt u tweedehands aanschaffen, zoals:

– Klinkers/straatstenen
Klinkers en straatstenen zijn prima tweedehands te gebruiken. Dit product kan vele malen mee en zijn niet slijtagegevoelig. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe tuin, een nieuw terras of een nieuw oprit? Denk dan eens aan tweedehands bestrating.

– Stelconplaten
Heeft u een bedrijf en wilt u verharding om uw bedrijfspand? Dan zijn stelconplaten een goede oplossing. Deze platen zijn prima tweedehands te gebruiken. De platen zijn erg stevig en hier kan prima overheen gereden worden met zwaar materialen zoals vrachtwagens en trekkers.

– Damwandplaten
Wilt u een schuur dichtmaken? Dit kan perfect met damwandplaten. En moeten dit nieuwe zijn? Nee hoor. Damwandplaten vergaan niet en zijn prima nog een keer te gebruiken als ze gedemonteerd zijn van een bestaande schuur of hal

– Asbestvrije golfplaten
Als u een schuur of hal heeft dan moet er natuurlijk ook nog een dak op. Dit dak is prima dicht te leggen met golfplaten. Let er wel op dat je asbestvrije platen aanschaft. Dit voor uw gezondheid maar ook dat van uw eventuele medewerkers. Daarnaast kunt u anders voor een grote uitgavenpost komen te staan als u naar verloop van tijd de platen met asbest wilt afvoeren

– Hout
Wat u ook wilt bouwen, er zal bijna altijd hout nodig zijn. En ook dit materiaal is er tweedehands. Goede balken en platen zijn uitstekend nogmaals te gebruiken. Let wederom wel goed op wat u aanschaft. U wilt natuurlijk niet iets aanschaffen van hout wat verweert is of waar houtworm in zit.

– Dakpannen
Wilt u een dak dichtleggen met dakpannen, dan zijn ook deze tweedehands te koop. Het scheelt een bult centjes en ze zijn vaak net zo goed als nieuwe exemplaren

– Trap
Als u een bedrijfshal heeft dan heeft u wellicht ook nog een trap nodig. Dit om bijvoorbeeld op het magazijn te komen dat bovenin de hal gevestigd is. Trappen, bijvoorbeeld van metaal, gaan praktisch niet kapot. Dus wilt u er een aanschaffen, kijkt u dan eens bij de tweedehands exemplaren. Prima producten voor een scherpe prijs.

– Keerwanden
Heeft u bijvoorbeeld een agrarisch bedrijf en wilt u keerwanden zetten om voer voor de dieren in op te slaan? Bijvoorbeeld mais of gras? Dit kan uitstekend met tweedehands keerwanden. Dit zijn producten van beton die niet kapot te krijgen zijn. Als u een beetje rondneust zijn deze voor relatief weinig tweedehands op de kop te tikken

Aanbieders
Bent u nu op zoek naar een betrouwbare aanbieder van tweedehands bouwmaterialen? Kijk dan eens op reko-raalte.nl
Door het inzetten van tweedehands bouwmaterialen spaart u bovendien het milieu

https://reko-raalte.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten