Twee leuke en unieke relatiegeschenken!

Relatiegeschenken zijn het afgelopen jaar nog belangrijker geworden dan dat ze al waren. Dit komt omdat we elkaar bijna niet fysiek hebben kunnen treffen. Het blijft echter toch belangrijk om ook in deze tijden goodwill te blijven creëren bij je partners en klanten! Je kunt deze goodwill op verschillende manieren creëren. De makkelijkste manier hiervan is het geven van relatiegeschenken. Het mooie van relatiegeschenken is dat je een deze zelf kunt vormgeven. Doordat je ze zelf kunt vormgeven, kun je de relatiegeschenken op zo’n manier branden dat ook jouw merk hierin naar voren komt. In deze blog geven we je enkele voorbeelden van unieke relatiegeschenken waar je waarschijnlijk zelf nooit aan hebt gedacht!

Waterkoker

Een waterkoker is een relatiegeschenk waar jezelf waarschijnlijk nog nooit aan gedacht hebt. Toch kan een bedrukte waterkoker een ideaal en uniek relatiegeschenk zijn. Doordat de waterkoker functioneel van aard is, kan iedere onderneming deze gebruiken en in de keuken plaatsen. De meeste ondernemingen zullen momenteel al wel een waterkoker hebben, maar mocht deze kapot gaan dan zullen ze direct aan jouw waterkoker denken! De waterkoker wordt vervolgens dag in dag uit door de medewerkers van het desbetreffende bedrijf gebruikt. Door een waterkoker te geven geef je dus niet alleen iets nuttigs, maar produceer je ook een sterk staaltje branding. Daarnaast hoeft het bedrukken en geven van een waterkoker ook nog eens niet heel duur te zijn.

Zitzakken

Een zitzak is net als de waterkoker functioneel van aard. Het voordeel van de zitzak is dat deze eigenlijk in iedere onderneming wel een plekje kan vinden. Een zitzak neemt namelijk niet veel ruimte in en is altijd wel ergens te plaatsen. Als er binnen geen plek is, maak je dan ook geen zorgen. Door de stof waarvan de producten gemaakt zijn kan deze ook prima functioneren als een buiten zitzak! Met een bedrukte zitzak geef je daarnaast ook nog eens een tijdloos cadeau. Een zitzak gaat niet zomaar kapot en kan daarom tot in de lengte van dagen in het gebouw van jouw relatie blijven rondzwerven. Het enige risico rondom het cadeau is dat deze wat volume kan verliezen. Echter, Als de zitzak wat volume begint te verliezen, dan kun je deze gemakkelijk weer opvullen met zitzak vulling en zal de zitzak weer als nieuw zitten!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten