Tuinmeubelen Trends voor 2021

Wanneer ik dit artikel schrijf is het nog maar net januari 2021, we gaan weer toe naar de lente en zomer. Dan kunnen we hopelijk weer heerlijk buiten zitten, indien jij op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen is het aan te raden om daar nu al mee te beginnen. Ga jij voor hout, plastic of bijvoorbeeld roestvrijstaal? Je kunt naar het tuincentrum gaan of online jouw tuinmeubelen kopen. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om jouw eigen tuinmeubel op maat te laten maken, dan is het ook aan te raden om dat nu al aan te vragen.

Wat zijn de trends van 2021

Wil jij in het najaar, winter of vroege voorjaar al veel buiten zitten? Dan biedt de vuurtafel ook dit jaar weer een oplossing. Het is belangrijk om te weten dat je tegenwoordig niet meer een grote tuin nodig hebt voor een vuurtafel, ze zijn er ook in kleinere formaten. Heerlijk om op tafel of naast je bankje te zetten om warm te blijven tijdens de frisse dagen. Ook in 2021 eten we weer graag buiten, in 2021 is het helemaal in om ook buiten je eten te bereiden. Laat bijvoorbeeld een complete overdekte buitenkeuken aanleggen, of schaf een barbecue aan die geschikt is voor ieder seizoen. Een andere trend is om een woonkamer aan te leggen in jouw tuin. Schaf een heerlijke bank aan met zachte plofkussen voor billen en rug, plaats er een heerlijk voetenbankje bij om het helemaal compleet te maken. Indien je ook tijdens minder weer buiten wilt zitten, kun je er een overkapping bij maken of laten bouwen.

De materialen

De materialen die jij wilt gebruiken hangen natuurlijk af van de kosten die jij wilt investeren en de stijl die jij voor ogen hebt. Plastic is natuurlijk al een stuk goedkoper in vergelijking met hout en roestvrijstaal. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie te creëren. Als jij creatief bent kun jij dit zelf doen, wanneer je wat geld over hebt kun je kiezen voor stylist. Je kunt online tuinartikelen bestellen, maar je kunt ook naar een tuincentrum gaan. Daar kun je dan direct advies inwinnen bij een medewerker. Online is het vaak gemakkelijker om prijzen te vergelijken en om inspiratie op te doen.

Veiligheid

Je moet altijd rekening houden met veiligheid. Let op met een vuurtafel in combinatie met bijvoorbeeld een overkapping. Zet een vuurtafel ook niet te dicht op je meubelen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten