Trapmatten kopen doe je bij Micostep

VL wonen

De functie van Micostep trapmatten heeft zich inmiddels bewezen. Niet alleen zijn trapmatten ideaal, waar het gaat om het dempen van geluid, ook wordt hiermee voorkomen dat u uitglijdt op de trap. Dit door toepassing van een speciale antislip laag. Dit maakt het oppervlak van de trapmat stroef en dus veilig. 

Kies voor kunststof trapmatten

Als u kiest voor kunststof trapmatten, dan kiest u daarmee automatisch voor matten die anti-allergeen zijn. Een goede oplossing dus voor mensen met een allergie. Ook zilvervisjes zullen zich niet laten zien op uw trap. Het reinigen van de kunststof trapmatten is bovendien erg eenvoudig. Het meeste vuil kan met een stofzuiger worden weggehaald. Als u er daarna nog even met een vochtig doekje overheen gaat, ziet de trap er weer uit om door een ringetje te halen. Wat een trap in het verleden nogal gevaarlijk maakte, was de toepassing van stoffen matten. Hierbij krulde de rand vaak op, waardoor een valpartij vaak het gevolg was. Wilt u dus een hoogwaardige oplossing, in de vorm van trapmatten, dan is de kunststof trapmat een ware aanrader. De matten worden bevestigd, met dubbelzijdige tape en blijven zo perfect op hun plaats zitten. U kunt ze trouwens eenvoudig zelf bevestigen. Afhankelijk van de vorm van uw trap, zijn de matten in diverse maten en kleurstellingen te verkrijgen. Zo is er elk interieur een geschikte trapmat te vinden, voor zowel rechte, als ronde trappen.

Verschillende lagen

De Micostep trapmatten bestaan uit twee lagen, beide van kunststof. De onderste laag is gemaakt van hard kunststof. Van omkrullen is op deze manier geen sprake. Doordat de onderste laag zo stevig is, kan de dubbelzijdige tape eenvoudig worden gebruikt. Het loopgedeelte, dus de bovenste laag, is gemaakt van een rubberachtige materiaalsoort met een structuur erin. Door de combinatie van het rubberachtige materiaal met de structuur, krijg de trapmat de antislip werking.

Trapmatten in diverse kleuren

Het uitkiezen van een trapmat, die qua kleurstelling het beste in uw huis past, kan nog best een uitdaging zijn. Het is daarom mogelijk, een kleurstaal aan te vragen. Zo kunt u in alle rust kijken, of de kleur die u voor ogen heeft, daadwerkelijk tot zijn recht komt in uw woning. Als u zeker weet, welke trapmatten u wilt bestellen voor uw huis, dan kunt u via de website een bestelling plaatsen. Als de bestelling meer dan 30 euro bedraagt, betaalt u geen verzendkosten. U kunt de volgende dag al aan de slag met het plaatsen van de trapmatten, want de verzending vindt binnen 24 uur plaats.

Koop je trapmatten direct online

De door u gekochte trapmatten, zijn maar liefst 2 jaar voorzien van garantie. Mocht achteraf blijken dat de trapmatten toch niet helemaal aan uw wensen voldoen, dan kunt u gebruik maken van de maar liefst 30 dagen durende: niet goed, geld terug garantie.  Eenmaal klant, bent u verzekerd van permanente service. Fijn dat u zaken heeft gedaan met een bedrijf, dat service aan klanten nog echt belangrijk vindt. Wil je trapmatten kopen? Bezoek dan direct onze website waar je een uitgebreid aanbod trapmatten vindt!

 

https://www.micostep.com/nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten