Tips om rvs in je interieur te gebruiken

VL wonen

RVS (Roestvrij staal ) is sinds de introductie in woonhuizen, niet meer weg te denken uit de gemiddelde woning. Vrijwel iedereen heeft op de een of andere manier iets van RVS in huis, of je het door hebt of niet. Dat is zeker niet vreemd, want RVS gaat ontzettend lang mee, blijft mooi en is eenvoudig te onderhouden. Wil je weten waar je RVS zoal voor kunt gebruiken? In dit artikel lees je tips hoe je RVS in je interieur kunt gebruiken.

Deurklinken van RVS

Geef jouw woning een upgrade en kies voor nieuwe deuren en deurklinken. Deurklinken van RVS zijn een slimme optie, want deze gaan enorm lang mee. Dit stevige en solide materiaal is ook nog eens eenvoudig te onderhouden en jouw deurklinken blijven dus altijd glimmen.

Badmeubilair en accessoires

Zeker voor de badkamer is RVS een goede optie. Het maakt niet uit of de badkamer wat vochtiger is na gebruik, RVS kan tegen vochtigheid en je krijgt dus geen last van roest of aanslag. Je kunt de elementen van wastafel in RVS aankopen, maar ook bijvoorbeeld de hangertjes voor de handdoeken of een verwarmingssysteem.

Verlichting in huis

Ben je op zoek naar nieuwe lampen voor in huis? Kijk dan eens bewust naar lampen die vervaardigd zijn van RVS. Deze lampen kunnen een moderne, maar ook industriële uitstraling hebben. Dit geeft jouw woning een compleet nieuwe uitstraling en je geniet van een solide lamp waar je jarenlang plezier van hebt.

RVS in de keuken

RVS wordt veel toegepast in keukens. Ook hier kun je namelijk te maken krijgen met vocht en is een sterk materiaal gewenst. In oudere keukens werd RVS zelfs gebruikt als aanrechtblad. Dit zien we tegenwoordig bij hele moderne keukens weleens terug, maar RVS kun je voornamelijk gebruiken voor de wasbak, kraan, handvatten van de keukenkastjes en dergelijke.

 

RVS in huis komt in vele soorten en maten voor. Je kunt complete meubels en accessoires van RVS vinden, maar ook juist belangrijke details van dit solide materiaal vinden. Investeer in jouw woning en investeer dus in spullen die lang meegaan en lang mooi blijven. Kijk bijvoorbeeld eens op https://www.steelpoint-international.nl/ voor meer inspiratie. Steelpoint International heeft voor iedere woonwens een RVS oplossing.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten