Wonen in een appartement

Thuiswerken? Al eens aan airconditioning gedacht?

VL wonen

Kunt u niet tegen het idee van nog zo’n snikhete zomer thuiswerken zonder airconditioning? Dan is het tijd voor verkoeling en comfort op maat. Wij kunnen u helpen het systeem te kiezen dat perfect voor u is. Moet u kiezen voor een compleet ingebouwd smart systeem, of een kleinere of mobiele airco unit? Wat is het beste voor uw type woning en uw wensen? Bij Kouveld nemen we klimaatbeheersing serieus. Dus of u nu gewoon een paar kamers wilt laten afkoelen, of de ultieme klimaatregeling voor uw hele huis wilt, wij maken het vinden van het perfecte airconditioningsysteem tot een koud kunstje. En daar helpen we u graag bij.

 

Klamme zomernachten

Er zijn verschillende types airconditioningsoplossingen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er systemen voor het verwarmen en koelen van individuele ruimtes in uw huis. U wilt bijvoorbeeld alleen de temperatuur in uw kantoor aan huis tot op de graad nauwkeurig bepalen. Een airconditioning kopen betekent geen klamme zomernachten meer! Met dit systeem wordt de compressor buiten uw huis geïnstalleerd, en de unit die de lucht in het huis brengt is ofwel discreet aan de muur gemonteerd, ofwel een compacte staande unit. Een voordeel is dat dit systeem zuiniger is dan andere soorten airconditioningsystemen, omdat u slechts één unit tegelijk koopt en installeert en minder energie verbruikt dan sommige andere systemen.

 

Comfort

Dan zijn er systemen voor het verwarmen en koelen van meerdere ruimtes. In elk gezin is er altijd wel iemand die ervan houdt om het lekker koel te hebben. En er zijn mensen die comfort willen, maar dan zonder kou. Dergelijke systemen laten u de temperatuur in elke kamer onafhankelijk regelen. U kunt kiezen welke kamers en welk type binnen unit voor elke kamer wordt gebruikt. Airconditioning kopen maakt maximaal comfort mogelijk, met minimale gebruikskosten, omdat u ruimtes precies zo kunt verwarmen of koelen als u nodig hebt. U kunt kiezen uit wandmontage, kanaalaansluiting, verlaagd plafond oplossingen of een cassettetype unit. Tevens kunt u met afzonderlijke bedieningselementen het klimaat in elke kamer aanpassen en regelen, zodat iedereen tevreden is. Kijk op voor meer informatie op onze website!

 

Ultieme luxe

Tenslotte bieden wij leidingsystemen, ideaal voor het verwarmen en koelen van uw hele huis wanneer u een discrete uitstraling wilt samen met ultiem comfort. Dit luxe systeem is in een nieuwe woning te installeren of het kan op maat gemaakt worden voor uw bestaande woning. U ziet nauwelijks dat het er is – alleen de regelaar en de roosters zijn zichtbaar in uw huis en met alle technologie verborgen, is het de stilste van alle airconditioningsoplossingen. Dit type airco zal niet alleen uw levensstijl verbeteren, maar ook de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Ten slotte geniet u van de flexibiliteit om elke kamer te verwarmen of te koelen en kunt u uw huis in zones regelen om de energie-efficiëntie te maximaliseren. Wat u ook kiest, onze professionals staan voor u klaar met raad en daad!

 

https://www.kouveld-airconditioning.nl/airconditioning/kantoor/