Stap over op de Elektrische CV Ketel, KOP

GAS Ketel vervangen voor Elektrische CV Ketel

Wilt u uw huidige gasketel vervangen voor een Elektrische CV Ketel, dit gaat zeer gemakkelijk met de Elektrische CV Ketel Kop, DAT. Uw huidige radiatoren en leidingen hoeven niet te worden vernieuwd of vervangen.

Monteren is in een mum van tijd gedaan en heel eenvoudig uit te voeren, dit zal aanzienlijk minder kosten met zich mee brengen dan het monteren van een warmtepomp waar iedereen het momenteel over heeft. De overgang van Gas naar Elektrische verwarmen scheelt eveneens behoorlijk in de kosten.

Veel voordelen Elektrische CV Ketel

Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een elektrische kachel en vooral ten opzichte van een warmtepomp. De DAT elektrische cv ketel  heeft vele voordelen.

Naast de voordelige montage, het snel overstappen neemt de Elektrische CV Ketel van Kop veel minder ruimte in beslag en is nagenoeg geluisloos te noemen. Een warmte pomp maakt veel herrie en neemt veel ruimte in beslag.

Het onderhoud is een stuk goedkoper en eenvoudiger, nagenoeg zijn er geen aanpassingen nodig in het huis. Zelfs een rookgasafvoer heeft u niet meer nodig.

Bij een gas ketel was de kans op koolmonoxide vergiftiging zeer groot en dat zal met een elektrische cv ketel niet mogelijk zijn omdat er geen verbranding plaatsvindt. Omdat er dus geen rookgasafvioer nodig is kan het apparaat tevens in andere ruimtes worden gemonteerd dan we gewend zijn.

Verkrijgbaar in 6kW, 9kW en 12kW

De Elektrische cv ketel, DAT is leverbaar in 6kW, 9kW en 12kW en wordt in Nederland en Belgie verkocht via Warmteshop. Meer informatie vind u op de website van Warmteshop.

De elektrische cv ketel is uiteraard goed beveiligd tegen te hoge temperaturen, te hoge of te lage waterdruk in de leidingen.

Het vermogen aan te passen in 33%, 66% of 100 % van zijn maximale vermogen. Alles is heel eenvoudig te bedienen aan de voorkant zonder de aanwezigheid van ingewikkelde toeters en bellen.

Zo is de temperatuur in te stellen met een eenvoudige draaiknop. Degelijkheid en betrouwbaarheid gaat bij DAT boven alles !

De DAT CV Elektrische ketels zijn geschikt voor zowel vloerverwarming als radiatoren.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten