Sta op stoelen: wat kunt u hier allemaal mee?

VL wonen

De laatste jaren zijn sta op stoelen in het bedrijfsleven, op kantoren en ook onder zzp’ers met thuiskantoren bezig aan een gestage opmars. Wat zijn sta op stoelen precies en wat kunt u hier als ondernemer, maar ook als thuiswerkend particulier, allemaal mee?

 

Wat wordt er met sta op stoelen bedoeld?

De naam sta op stoel zegt al veel over wat voor soort stoelen het hier betreft. Sta op stoelen zijn specifieke stoelen die de gebruiker uitnodigen om niet de hele tijd te zitten, maar ook regelmatig te staan. Met als belangrijkste doel om te zorgen dat de stoelzitter in beweging blijft. En blijven bewegen heeft diverse voordelen. Met name de lichamelijke en geestelijke gezondheid van mensen die een kantoorbaan hebben of veel achter een computer zitten, krijgen van deze stoelsoort een positieve injectie. Hoe zit dat precies?

 

Een stoel die goed is voor de algehele gezondheid

Sta op stoelen hebben een speciale functie, die ervoor zorgt dat opstaan uit dit soort stoelen erg gemakkelijk is. Dat is natuurlijk al een stimulans om wat vaker te gaan staan. Hierdoor blijft de werknemer lichamelijk in begin. Een bijkomend voordeel is dat, zo blijkt uit onderzoek, mensen op kantoor vaker een wandeling maken. Dit maakt niet alleen de geest fris, maar zorgt ook voor meer contacten met anderen op de werkvloer. Hierdoor worden er meer ideeën en kennis uitgewisseld. En dat is weer goed voor de arbeidsproductiviteit en voor innovatieve ontwikkelingen.

 

Bekijk het complete aanbod sta op stoelen nu online

Bent u ook overtuigd van de meerwaarde van de sta op stoel? Profiteer dan nu van de pluspunten van deze stoelen en bekijk de scherpe deals die er op dit moment zijn. Er is qua aanbod variatie genoeg, dus kies ook voor gezondheid en mobiliteit op de werkvloer, voor uzelf en/of uw collega’s.

Graag tot ziens in de webshop!

 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten