VL Wonen
Wonen in een appartement

Specialist in daken

VL wonen

Het is een prettig idee als u weet dat u een goed dak boven uw hoofd heeft, dat tegen een stootje kan. Toch is dit niet vanzelfsprekend, want een dak heeft regelmatig onderhoud nodig, zodat de conditie optimaal blijft. Dit geldt zeker als u een plat dak heeft. Daarom richten de professionals van Kewodak Service zich al jarenlang op het aanleggen, onderhouden en repareren van platte en licht hellende daken. Wij pakken ieder project aan, of het nu gaat om een huis of een kantoorpand. 

Onderhoudswerkzaamheden 

Dakonderhoud is onder andere belangrijk om lekkages te voorkomen. Er zijn een aantal werkzaamheden die u zelf uit kunt voeren, zoals het verwijderen van bladeren en ander vuil uit de dakgoten. Daarnaast kunt u eventueel kleine reparaties verrichten. Het is uiteraard van groot belang om hierbij wel aan uw veiligheid te denken. Voor volledig dakbeheer kunt u natuurlijk ook de dakspecialisten van Kewodak inschakelen. Wij komen graag langs om uw dak van een grondige inspectie te voorzien. We voeren dan direct de nodige reparaties uit, zodat u zeker weet dat uw dak weer een poosje mee kan. 

Jaarlijkse dakinspectie

Ook het afsluiten van een onderhoudscontract is mogelijk bij Kewodak. Als u een standaard onderhoudscontract bij ons afsluit, dan komen we jaarlijks bij u langs voor dakinspectie en onderhoud. Wij houden u op de hoogte van de conditie van uw dak en eventuele toekomstige dakreparaties als dit nodig is. 

Spoedreparatie

Mocht u onverhoopt met een daklekkage komen te zitten, dan kunt u het beste zo snel mogelijk iemand laten komen om dit te repareren. Als een lekkage snel wordt verholpen, dan blijft de schade vaak beperkt. Ons serviceteam staat dag en nacht voor u klaar om spoedreparaties aan uw dak uit te voeren bij lekkage. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.

http://www.kewodakservice.nl/