Een tuinschilderij in alle geuren en kleuren

Nu het voorjaar weer op komst is en je tuin de nodige aandacht gaat krijgen, is het ideale moment om een tuinschilderij te overwegen. Of misschien heb je er al wel eentje en is je muurposter aan vervanging toe? In elk geval geeft een tuinschilderij je tuin net dat tikkeltje meer en zorgt een tuinschilderij ervoor dat je tuin net wat specialer oogt. Nu de winterse koude achter de rug is en het voorjaar lonkt, zou een tuinposter wel eens de eerste stap naar een opgefriste tuin voor de komende zomer kunnen zijn.

Je zal versteld staan van de hoeveelheid keuze die je hebt als het op buitenschilderijen aankomt. Op tuinposter.nl kies je uit meer dan 4.500 afbeeldingen, keuze zat dus. Zo kies je het perfecte beeld voor je tuinschilderij. Een beeld dat naadloos aansluit bij je tuin en bij je smaak. Kunstzinnige beelden, doorkijkjes, zonnebloemen of dieren, je zal niet weten wat kiezen. En vind je echt niet wat je wil, ook dat is geen enkel probleem. In enkele seconden tijd stuur je je eigen foto door en wordt deze gedrukt op je tuinschilderij. Simpelweg uploaden en in enkele seconden weet je hoeveel je unieke tuinposter kost. Dat hebben ze bij tuinposter.nl wel heel makkelijk en transparant gemaakt. Er zijn overigens geen verborgen kosten!

 

Geschikt voor elke tuin

De omvang van je tuin is niet belangrijk als je met een muurposter aan de slag wil. Met niet minder dan 10 ophangsystemen kan je alle kanten uit. Zelfklevend, met houten frame of met een bamboe kader? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die er te vinden zijn op tuinposter.nl. Bovendien bepaal je de afmetingen van je tuinschilderij tot op de centimeter nauwkeurig. Concreet wil dit dus zeggen dat je zelfs in de kleinste tuin wat leuks kan doen met een tuindoek. Hier moet andere tuindecoratie vaak passen! Bovendien kan je je tuinschilderijen tot maar liefst 10 meter x 4 meter bestellen, wat fenomenaal groot is. Niemand zal er op die manier naast kunnen kijken.

 

 

Kwaliteit gegarandeerd

Niet elke leverancier neemt het even nauw met de kwaliteit, maar bij tuinposter.nl slaap je op beide oren. Deze jongens hebben al meer dan 10 jaar ervaring in tuinposters en leveren dan ook kwaliteit. Uitmuntend drukwerk, gegarandeerd kleurvast en ook op de frames krijg je jaren garantie. Je kan dus geen miskoop doen bij tuinposter.nl.

Op tuinposter.nl kan je alle mogelijkheden vinden die ze te bieden hebben qua tuinschilderijen. Je vindt er de stockafbeeldingen, bekijkt er in detail de montagemogelijkheden van je tuinschilderij en leest er ontelbare reacties van tevreden klanten. Het feit dat tuinposter.nl al heel wat klanten met een tuinschilderij heeft gelukkig gemaakt schept alvast een heleboel vertrouwen. Bovendien doet ook de Nederlandse televisie beroep op de expertise van tuinposter.nl. Het tuinschilderij is dan ook zeer geregeld te zien in interieurprogramma’s.

Begin vandaag nog aan de voorbereidingen van je tuin! Bekijk de mogelijkheden van het tuinschilderij en zet de eerste stap naar de komende zomer. Je zal genieten van een schitterende zomer in combinatie met een perfect bijpassende tuindoek. Zo kan de zomer al niet meer stuk!

https://www.tuinposter.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten