Snel warm water met een energielabel A elektrische boiler

Snel warm water met Elektrische boiler

Wilt u snel en goedkoop warm water ? Denk dan eens aan een elektrische boiler. Voorheen stonden de elektrische boilers bekend als energie slurpers maar dat is verleden tijd. Ook hier in vooruitgang geboekt en zijn er zelfs elektrische boilers met een energie label A en B.

Wesen ECO met Label A, Energiezuinig

Kijk bijvoorbeeld naar de wesen ECO 30 met energie label A. De energiezuinige elektrische boiler is daarnaast ook nog mooi vormggegeven en slechts 25cm diep. Het verkrijgen van een energie label A is mede mogelijk door het gebruik van de allernieuwste pur schuim wat dient als isolatie. Een bijkomend voordeel is dat door het gebruik van dit type pur de isolatielaag veel minder dik hoeft te zijn en dus de boiler kleiner kan worden gemaakt.

Maar ook het gebruik van 2 tanken met iedere een eigen verwarmingselement is belangrijk om energie te besparen. Deze worden namelijk aangestuurd door een slimme eco controller die alles zo optimaal regelt.

Naast de Wesen heeft ook het merk Lemet een grote elektrische boiler met energie label B. Hiermee is veel stroom te besparen omdat deze zelfs nog een zelflerende funktie heeft. Hij meet gedurende een periode uw water verbruik en zal deze door middel van een speciaal gemaakt algoritme gebruiken om de water zo efficient als mogelijk op te warmen. Als u iedere dag om vijf uur douched hoeft immers het water niet de gehele dag op 65 graden gehouden te worden.

Al deze informatie en boilers vind u op de website van ElektrischeBoiler.EU.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten