Slotenmakers – Commerciële en residentiële dienstverlening

VL wonen

 

Veel slotenmakers bieden een gamma aan residentiële en commerciële diensten aan die gerelateerd zijn zowel aan de individuele woning als aan kantoren. Er zijn een aantal residentiële toestanden waarvoor we de diensten van een slotenmaker nodig hebben. Enkele van de gewone redenen waarom mensen een slotenmaker nodig hebben zijn:

 1. Het voorzien van een nieuw slot in de voordeur
 2. Het vervangen van een beschadigd slot door een nieuw slot
 3. Het voorzien van een nieuw sleutelgat of het bestaande sleutelgat vergroten.
 4. Het maken van een originele sleutel en een kopie ervan
 5. Het installeren van anti-paniek baren

Slotenmakers kunnen ook werken met intercom systemen die reeds in woningen geïnstalleerd zijn of ze kunnen ook nieuwe intercomsystemen aan brengen. Op het commerciële vlak bieden slotenmakers een gamma van diensten aan zoals:

 1. Het installeren van een afsluitsysteem
 2. Het herstellen en vervangen van sloten
 3. Het aanbrengen van sleutelgaten
 4. Het installeren en herstellen van intercomsystemen
 5. Het installeren en herstellen van toegangscontrolerende systemen
 6. Het installeren van een gesloten televisie netwerk
 7. Het installeren en herstellen van alarmsystemen
 8. Het voorzien van speciale beveiligingssloten
 9. Het voorzien van sloten op archiefkasten

Slotenmakers kunnen mensen ook helpen bij noodsituaties zoals het toevallig volledig afsluiten van een woning. In deze situatie kan er in de woning iemand vast komen te zitten. Mensen vragen dan de hulp van een slotenmaker om de woning te ontsluiten door het toepassen van verschillende lopers die enkel ter beschikking van de slotenmaker zijn, om zo het gevangen individu te bevrijden.

Ook op het gebied van de automobiel heeft de slotenmaker zijn aanwezigheid waar gemaakt. De mensen hebben zijn hulp van doen als ze de sleutel waarmee ze de motor ontsteken verliezen. Ze kunnen bij hem een duplicaat sleutel van hun wagen bestellen. De slotenmaker zorgt ook voor de andere afsluitsystemen van de wagen zoals het sluiten van de portieren en van de koffer.

De slotenmakers produceren ook een gamma aan sloten voor extra beveiliging en verkopen die aan het grote publiek in hun winkels. Ze herstellen en onderhouden niet enkel sloten, maar helpen ook om het huidige ontwerp van de systemen te verbeteren. Dank zij zijn expertise kan hij mensen begeleiden wat betreft het gebruik van sloten en wanneer ze moeten vervangen worden.

Door te zoeken op professionele slotenmakers in Rotterdam kan men de beschikbaarheid van een slotenmaker in de gemeente Rotterdam en omstreken vinden. Op deze zelfde websites kan men de diensten van de verschillende slotenmakers in dezelfde gemeente of omgeving met elkaar vergelijken.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten