Sierradiator kopen

Zoekt u nog een mooi én functioneel item om als eye-cather van uw badkamer in te zetten? Kies dan voor een sierradiator. Deze stijlvolle radiatoren zijn in diverse uitvoeringen en stijlen verkrijgbaar. Het grote voordeel is de snelle warmteafgifte. Tevens zijn ze ook nog eens gemakkelijk te plaatsen. Bij Saniglow vindt u een ruim assortiment sierradiatoren tegen een zeer scherpe prijs en heeft u altijd recht op garantie.

Voordelen sierradiatoren

In het assortiment van Saniglow komt u verschillende uitvoeringen van een sierradiator tegen. Deze beschikken over verschillende voordelen, zoals:

  • Diverse uitvoeringen
  • Hoge kwaliteit
  • Ideaal voor verschillende ruimtes
  • Voldoen aan de Europese norm
  • Stijlvolle uitstraling

Ook een voor een paneelradiator bent u bij Saniglow aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een type 21, 22 of 23 u vindt het bij Saniglow. Elke radiator wordt aangeduid met een tweecijferige code. Het aantal platen worden door het eerste cijfer aangegeven. Het aantal convectoren met het tweede cijfer.

Uw sanitair en verwarming specialist

Saniglow is specialist op het gebied van sanitair en verwarming. U bent verzekerd van een ruim assortiment, hoge kwaliteit en goede service. Heeft u vragen? Bel of mail gerust. Voor meer informatie kunt u een bezoek aan de website brengen.

http://www.saniglow.nl