Shutters voor in huis: meer sfeer en een prachtige lichtinval

VL wonen

Shutters in huis: sfeervolle lichteffecten en meer privacy

Shutter Stunter zet uw woonkamer, slaapkamer of tuindeuren graag in een ander licht! Deze onderneming uit Urk is een aanbieder van scherp geprijsde binnenluiken. U heeft de keuze uit drie shutter lijnen, zodat u altijd de houten zonwering vindt die bij uw woning of kantoorruimte past. Voor de montage en afwerking hebben de medewerkers 110% aandacht. Of u nu de zon helemaal naar binnen wilt laten schijnen, een subtiele lichtinval wenst of volledige privacy, met deze binnenluiken met verstelbare lamellen stelt u de lichtinval en sfeer zelf in!

Laat shutters Eindhoven monteren in de gewenste stijl

Heeft u interesse in shutters Eindhoven, maar heeft u ramen met een afwijkende vorm of een rond raam? Dat is geen enkel probleem, Shutter Stunter maakt alle shutters op maat, na een gratis inmeting. Als u telefonisch of per mail een afspraak maakt, dan komt een adviseur bij u thuis die de opties voor de shutters laat zien. Uw wensen worden besproken en u kunt beslissen welke stijl, welk materiaal en welke kleur bij uw woning past. Shutter Stunter levert luiken van paulowniahout, lindehout, aluminium en pvc. De stijlvolle jaloezieën zijn geïnspireerd op de Franse louvre luiken.

Perfect afgelakte shutters Groningen

Shutter Stunter heeft adviseurs in het hele land, ook in Groningen. Wilt u door deze specialist – die meer dan twaalf jaar ervaring heeft – shutters Groningen laten monteren? Kies dan bijvoorbeeld voor binnenluiken van lindehout. Deze houten luiken met lamellen zijn mooi van structuur, licht van gewicht en perfect gelakt. U heeft de keuze uit meer dan twintig kleuren en beitskleuren. Voor uw badkamer zijn luiken van P-wood ideaal, dat geschikt is voor vochtige ruimtes.

De raamdecoratie voor in huis geleverd door Shutter Stunter zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling van uw interieur, maar heeft ook een lange levensduur. Geniet bij deze specialist van precisiewerk en een uitstekende service!

https://shutterstunter.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten