Saaie wand of muur? Verfraai deze simpel met een pvc wanddoek

Geen saaie muur meer met een Wanddoek

Met een pvc wanddoek geen saaie muren of wanden meer, het tuindoek is ideaal te gebruiken voor interieur en buitengebruik. Het wanddoek is waterbestendig en kleurbestendig, buiten laten hangen is dus geen probleem. Verfraai de omgeving in een handomdraai met een mooie print van bijvoorbeeld de jungle met Waterfall. Met de voorgemonteerde ophang-ogen is het snel ophangen.

Veel bedrijven en particulieren hebben ons tuindoek al ontdekt en zijn hier laaiend enthousiast over. Dit fraaie tuindoek binnenshuis aan je saaie wand of op het terras in de horeca en je zult voor een complete verrassing staan wat een metamorfose dit creeert. Hiermee heeft u echt een eyecatcher te pakken en het zal zeker voor positiviteit zorgen.

Kleurbestendig en Watervast

Het 510 grams pvc doek is brandvertragend en waterbestendig, dus het kan echt tegen een stootje Bovendien zijn de voorgemonteerde hang-ogen gemonteerd om de 30cm wat het ophangen nog makkelijker maakt.

Hiermee wordt een echte eyecather naar binnen gehaald en is echt geschikt in uw bedrijf bijvoorbeeld bij de receptie, in de yogastudio, in de sportschool, in horeca op het terras of in restaurants. Met de afmeting van 4m2 is er niet veel nodig om een fraai resultaat te behalen.

Een fraai pvc wanddoek is sfeerverhogend en staat gezellig. Bovendien gaat dit doek echt lang mee en is dus echt een voordelige aankoop, tevens makkelijk verplaatsbaar indien nodig.

Waarom een Wanddoek bestellen?

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Kleurbestendig
  • Watervast
  • Om de 30cm hangogen gemonteerd
  • Direct fraai resultaat
  • Ideaal voor yogastudio’s, festivals, sportscholen, horeca
  • 510 grams pvc
  • Een echte eyecatcher
  • Voordelige oplossing

Fraaie Festival decoratie

Festival organisaties moeten echt even opletten want deze wanddoeken zijn hier echt ideaal voor. Eveneens als decoratie voor een expositie of beurs zijn deze kwaliteits doeken eveneens zeer geschikt.

Bestel de pvc wanddoek vandaag nog in onze webshop www.kunsthaag.eu en maak de omgeving sfeervoller en gezelliger.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten