PVC vloer in de woonkamer en keuken

VL wonen

PVC vloer in de woonkamer en keuken leggen

Wilt u een PVC vloer in de woonkamer en/of keuken laten plaatsen? We kunnen ons goed voorstellen dat u dit overweegt, aangezien deze vloer zeer geschikt is voor gebruik in zulke ruimtes. Een PVC vloer was vroeger minder populair, omdat het materiaal heel duidelijk te onderscheiden was van echt hout. Niet zo mooi, dus! Vandaag de dag is PVC steeds mooier en is het bijna niet meer te onderscheiden van echt natuurlijk materiaal. Niet zo gek dus, dat deze vloer veel vaker in keukens en woonkamers te vinden is. Maar waarom is een PVC vloer vandaag de dag nog meer zo populair, en waar schaf je een mooie PVC vloer eigenlijk aan?

Voordelen van een PVC vloer

Naast het feit dat een PVC vloer heel erg op echt hout lijkt, zijn er nog een aantal voordelen die ervoor zorgen dat dit materiaal zeer populair is. Zo maken deze vloeren geen geluid, zijn ze gemakkelijk te onderhouden en zijn ook nog eens ontzettend duurzaam. Omdat deze vloer bestand is tegen hoge belastingen, is een PVC vloer ook zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de keuken. PVC is bestand tegen vocht en warme pannen, wat het materiaal zeer geschikt maakt voor gebruik in de keuken. Ten slotte moet de keukenvloer anti-slip zijn, aangezien de kans aanwezig is dat er wel eens een druppeltje op de vloer eindigt. Wel zo veilig natuurlijk!

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van een PVC vloer zijn – zonder te overdrijven – eindeloos. U kunt een keuze maken uit verschillende designs, waaronder van houtlook en steenlook. Ideaal voor wanneer u graag meer sfeer aanbrengt in de woonkamer en keuken! Maar ook betonlook is een van de meest populaire PVC vloeren. Betonlook zorgt voor een industrieel, robuust en stoer uiterlijk van de ruimte. Ideaal voor hen die wel van stoer houden! Of is visgraat meer uw ding wat de PVC vloer in de keuken betreft? Neem gerust een kijkje in het assortiment van VH-Vloeren en laat u inspireren.

https://vhvloeren.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten