Pure Exclucig e-vloeistof koopt u bij E-Sigaret Solutions

Exclucig e-liquid met een verrassende mentholsmaak

Zoekt u een e-liquid met een natuurlijke, pure smaak? E-Sigaret Solutions heeft verschillende e-vloeistoffen met menthol-, mint- en muntsmaak. Neem bijvoorbeeld het kwaliteitsmerk Exclucig, dat uw smaakpapillen verwent met een frisse damp. E-Sigaret Solutions, een Bredase winkel en webwinkel die al zes jaar e-sigaretten en e-liquids verkoopt, neemt alleen e-vloeistoffen af van Europese, gecertificeerde producenten.

Exclucig levert uitmuntende e-vloeistoffen

E-Sigaret Solutions gaat voor de beste kwaliteit en selecteert voor de webwinkel alleen e-liquids die voldoen aan zeer hoge kwaliteitsnormen. Exclucig haalt zijn hoogwaardige grondstoffen uit Europa en maakt hiermee e-vloeistoffen die door het laboratorium worden gecheckt, voordat ze op de markt komen. Van dit merk biedt E-Sigaret Solutions de e-liquid met mentholsmaak uit de Gold Label-lijn, die veel damp produceert en stijlvol verpakt is. De nicotinesterktes waaruit u kunt kiezen gaan van 0 mg tot 3 mg en van 6 mg tot 12 en 18 mg.

Edge liquid van kwaliteitsingrediënten

Het merk Edge is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Edge liquid wordt over de hele wereld gewaardeerd en is bij E-Sigaret Solutions verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinesterktes. Een traditionele tabaksmaak ervaart u met de smaak British Tobacco. Houdt u meer van een lichte, zoete tabaksmaak, dan is het een goed idee om de American Tobacco e-liquid te proberen. Ook fruit-mentholsmaken en fruitsmaken, zoals aardbei-watermeloen en bosbessen, zijn zeer de moeite waard.

Overweegt u de overstap van roken naar e-roken? Deze stap is beter voor uw gezondheid, omdat u met een e-sigaret minder schadelijke stoffen inhaleert. Daarnaast biedt elektronisch roken de mogelijkheid om het nicotinegehalte geleidelijk af te bouwen. Ook uw omgeving heeft geen last meer van sigarettenlucht. Dankzij de ruime keuze in merken bij E-Sigaret Solutions, waaronder Exclucig, Edge en ESS, vindt u altijd uw favoriete smaak!

https://www.esigaretsolutions.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten