Plissé hordeuren voordelen

VL wonen

Hordeuren zijn vaak een geweldig kenmerk van het huis, vaak gebruikt als een manier om van een familiekamer naar de achtertuin te leiden. Mensen willen vaak een deur open laten om natuurlijk licht en frisse lucht binnen te laten, maar worden gedwongen om deuren gesloten te houden omdat ongedierte en insecten gemakkelijk het huis binnendringen. Hordeuren zijn een goede optie voor mensen die frisse lucht en natuurlijk licht willen, zonder ongedierte. Hordeuren zijn een geweldige stijl van deuren en worden soms vergeten bij het plannen van een nieuw huis te bouwen. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom wij denken dat hordeuren moeten worden opgenomen in uw nieuwe huis.

Maak een geweldige eerste indruk

Wanneer iemand bij uw voordeur komt, is de voordeur het eerste wat ze opvalt aan uw prachtige huis. Als u een prachtige hordeur heeft, maakt u een nog betere eerste indruk. Met een hordeur op maat in de stijl en kleur van uw keuze zullen mensen snel jaloers worden. Het lijkt misschien een klein detail, maar een hordeur die bij uw huis past, goed past en doet waarvoor hij bedoeld is, maakt een geweldige indruk op uw huis.

Verbeterde ventilatie

Als u op zoek bent naar een oplossing waarbij er veel frisse lucht de kamer binnenkomt, is een hordeur ideaal. Omdat ze wijd open kunnen en een groter oppervlak beslaan, krijgt u meer frisse lucht dan bij een deur van standaardformaat die open blijft staan. Dit helpt ook om een warme en vochtige omgeving in huis te voorkomen. Een te vochtig huis kan leiden tot de groei van schimmelsporen, wat weer kan leiden tot andere gezondheidsproblemen, zoals allergieën en astma.

Tip: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/ 

Houd ongedierte buiten

Ongedierte kan een echte nachtmerrie zijn, vooral tijdens de hete zomermaanden. U wilt frisse lucht in huis, maar u wilt geen vliegen, muggen en andere insecten die daarmee gepaard gaan. Hordeuren hebben vaak een vliegenhor die met de deur mee schuift, zodat uw deur wijd open kan staan en de hor voor alle insecten zorgt. Naast insecten en ongedierte kunnen hordeuren ook helpen om ander vuil buiten te houden, zoals bladeren, takjes en afval dat op een winderige dag kan worden aangetroffen. Als u uw ramen of deuren open wilt houden, zullen deze dingen niet binnen kunnen komen als u een hordeur van goede kwaliteit heeft. 

Extra veiligheid

Hordeuren kunnen ongelooflijk veilig zijn voor uw huis en omdat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn en vaak op maat gemaakt kunnen worden, kunt u extra sloten en beslag installeren om aan uw behoeften te voldoen. Het gebruik van een beveiligingsgaas zoals SecureView EclipX kan helpen om ongedierte en ongewenste indringers met twee poten buiten te houden. Schermen zoals deze maken gebruik van hoogwaardig roestvrij staal, zodat indringers uw scherm niet zomaar kunnen breken en uw huis kunnen binnendringen. Dit is vooral handig voor warme nachten, wanneer u frisse lucht in huis wilt, maar zich geen zorgen hoeft te maken dat er wordt ingebroken.

Kan op maat gemaakt worden

Heeft u een huisdier dat het huis in en uit wil wanneer het dat wil? Dit is nog steeds mogelijk, zelfs met een hordeur op zijn plaats. Ze kunnen op maat gemaakt worden, zodat een huisdier van elke grootte veilig in en uit het huis kan. Dus, of u nu een grote hond of een paar kleine katten heeft, hordeuren kunnen uw huisdieren nog steeds naar buiten laten gaan wanneer ze dat willen zonder dat u ze handmatig naar buiten hoeft te laten.

Ze passen op verschillende deuren

Het maakt niet uit of u een schuif- of draaideur heeft, een hordeur kan vaak zo worden geïnstalleerd dat ze op verschillende deurstijlen en -maten passen. Ze kunnen worden toegevoegd na de installatie van uw standaard deuren, dus als je een nieuw huis hebt, is het niet te laat om een hordeur te laten installeren. Of u nu een hordeur wilt voor de voordeur of een schuifpui achter, een hordeur helpt uw huis te beveiligen en houdt ongedierte buiten wanneer u uw deuren open wilt houden.

Uitgelicht: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/plisse-hordeur-op-maat/ 

Kies een stijl

Vandaag de dag hoeft een hordeur niet meer hetzelfde grijs of zwart gekleurde scherm te zijn met het zeshoekige ontwerp dat u misschien kent en herkent van een hordeur. Er zijn nu veel verschillende keuzes als het gaat om het ontwerp van uw hordeur. Wilt u een zwarte hordeur of helemaal geen hor en wilt u alleen een hor ter bescherming van uw huis, dan zijn er honderden verschillende ontwerpen, kleuren en stijlen om uit te kiezen. Dus, het maakt niet uit hoe u uw huis gestyled heeft, er is zeker een hordeur die aan uw wensen voldoet.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten