Wonen in een appartement

Overstappen van energieleverancier? Fluitje van een cent

VL wonen

Waarom zou u overstappen van energieleverancier? Veel mensen zijn jarenlang klant bij dezelfde maatschappij, aan hen is overstappen niet besteed. Dit is zonde, want overstappen kost nauwelijks enige moeite, maar bespaart wel degelijk geld. 

Wat zijn de voordelen van overstappen? 

Zolang alles op rolletjes loopt peinzen veel mensen er niet over om naar een andere energieleverancier te gaan. Het is teveel gedoe en wie zegt dat de nieuwe leverancier beter is? Toch kunt u tientallen euro’s per maand besparen, wat op jaartermijn enkele honderden euro’s bedraagd.

Dit werkt namelijk zo; energieleveranciers trachten continu nieuwe klanten binnen te halen. Deze klanten ontvangen mooie kortingen op bijvoorbeeld de tarieven voor gas en licht, maar ook kunnen zij vaak rekenen op een mooi welkomscadeau. Ieder jaar wat verstrijkt en je als klant trouw blijft zitten waar je zit, loop je deze tegemoetkomingen mis. Anderen, die wel jaarlijks, of eens in de zoveel tijd overstappen, ontvangen telkens weer alle extra’s. 

Energieleveranciers vergelijken lastig?

De reden voor veel mensen om trouw bij dezelfde maatschappij te blijven is angst voor het onbekende (men is bijvoorbeeld bang dat ineens de prijzen enorm tegenvallen en er een naheffing volgt), en ten tweede hebben een hoop mensen geen zin om de formele overstap te regelen. 

Is dit voor u herkenbaar? Hebt u geen zin om zelf te vergelijken en weet u niet welke energieleverancier voor u geschikt zou zijn, bezoek dan deze kostenbesparende vergelijkingswebsite. U vult uw huidige gegevens in, waarna u een voordeliger alternatief ontvangt. Bent u tevreden, dan wordt voor u de overstap geregeld!

https://halloroos.nl/hoe-werkt-roos/