VL Wonen
Wonen in een appartement

Op zoek naar een goede makelaar? Klik dan hier!

VL wonen

Wil jij binnenkort je huis verkopen en zoek je daarvoor een goede makelaar die je kan helpen om deze te verkopen maar ook een nieuw huis te vinden? Klik dan hier om naar een goede makelaars website te gaan en daarbij lees deze blog verder. In deze blog gaan we namelijk meerdere eigenschappen benoemen wanneer een makelaar goed is in zijn werk en wanneer dat totaal niet het geval is. We kunnen ze niet allemaal benoemen, dus we hebben de belangrijkste en de meest opvallende gekozen voor deze blog.

Een makelaar die naar jouw wensen luistert

Klik hier als je het eens bent dat makelaars naar je wensen en behoeften moeten luisteren. Je hebt van die makelaars die als je niet je stem een standje hoger zet qua volume, dat niet je door het verkooppraatje van de makelaar komt. Dat is natuurlijk heel irritant, want je wil zelf als klant je verhaal delen en waar je nou naar op zoek bent. Dus een van de dingen die een goede makelaar doet is jou als klant als eerst laten praten en luisteren. Daarna kan hij zijn woord doen met de bepaalde informatie die hij heeft gekregen.

Goede foto’s zijn belangrijk

Je hebt bij verschillende makelaars dat zij vanuit hun bedrijf zelf de foto’s maken, zodat het hun minder geld kost. Natuurlijk heel slim en ze weten ook wel hoe het een beetje moet. Maar een professionele foto maken is een vak apart. Niet iedereen kan de mooie accenten van een huis mooi op de foto krijgen dan een fotograaf die veel ervaring heeft met het fotograferen van huizen. Juist makelaars die een externe partij erbij halen om de foto’s te maken, hebben een grotere kans van slagen dan dat de makelaar het zelf doet.

Communicatie is de sleutel

Als je het eens bent dat communicatie een belangrijk onderdeel is, dan klik hier. Want zonder communicatie van de makelaar komen jullie natuurlijk niet verder in het proces. Daarom is het belangrijk dat de makelaar jullie regelmatig een update over de stand van zaken en of jullie het met bepaalde dingen eens zijn. Zij kunnen niet eens wat veranderen zonder de toestemming van de klant.

 

https://www.vandijkvanessen.nl/