Op zoek naar de laatste keukentrends? Lees hier verder!

Is het tijd om je oude keuken te vervangen voor een modernere keuken of moet je juist een nieuwe keuken plaatsen in je nieuwbouw woning, dan is het raadzaam om een blik te werpen op de huidige keukentrends voor inspiratie. Er zijn twee keukentrends, die tegenwoordig in het oog springen. De exclusieve keuken voor een stijlvolle en elegante look of de op hand gemaakte keuken, die helemaal op basis van jouw wensen en behoeften wordt ingericht. 

 

De exclusieve keuken

De exclusieve keuken is een bijzondere keuken wegens de hoogwaardige materialen die in dit type keuken terug te vinden zijn. Denk hierbij aan zaken als luxe apparatuur, een hoogwaardig aanrechtblad en elegante keukenkasten. Via de website van SmartDesign Keukenstudio kun je het aanbod van exclusieve keukens inzien of je kunt een afspraak maken met een adviseur om je exclusieve keuken op maat te laten maken. Ook kun je in de keukenshowroom in Maassluis langs gaan om jouw ideale keuken in real life te zien. Bij SmartDesign Keukenstudio heb je een exclusieve keuken al voor €18.999.

Tips bij aanschaf van een exclusieve keuken

Een exclusieve keuken past niet zo maar bij ieder huishouden. Houd er dus vooraf rekening mee met in welke ruimte je de exclusieve keuken wil plaatsen, zodat alles naadloos op elkaar aansluit en een comfortabele sfeer uitstraalt. Zorg tevens voor een goede nazorg en onderhoud van je exclusieve keuken, zodat deze zijn elegantie behoudt. De adviseurs van SmartDesign Keukenstudio zijn je hierbij graag van dienst.

De op hand gemaakte keuken

Wanneer je een keuken uitzoekt en erachter komt dat de aanwezige collectie net niet helemaal op je wensen en behoeftes aansluit, dan kun je er ook voor kiezen om een op hand gemaakte keuken te maken bij SmartDesign Keukenstudio. Deze keukens worden met de hand gemaakt, zodat volledig tegemoet gekomen kan worden aan de wensen van de consument. In het SmartDesign center vind je een paar mogelijkheden van keukens om inspiratie op te doen of je vraagt online de gratis keukenbrochure aan. Een op maat gemaakte keuken heb je bij SmartDesign Keukenstudio al voor €21.999.

Maak een afspraak

Een op hand gemaakte keuken klinkt prachtig, maar er komt heel wat werk bij kijken om je ideale keuken zelf helemaal samen te stellen. Gelukkig helpen de specialisten van SmartDesign Keukenstudio je hierbij. Maak een afspraak en de adviseurs helpen je om je droomkeuken samen te stellen. Door de ervaring en het op de hoogte blijven van de keukentrends, ontwerpen de adviseurs de beste keuken die bij jou past en waar je jarenlang van zult kunnen genieten.

Waarom kiezen voor een handgemaakte keuken?

Er zijn een aantal redenen op te noemen, die aangeven waarom je voor een op maat gemaakte keuken zou moeten kiezen. Ten eerste maak je op deze manier een unieke en persoonlijke keuken, volledig samengesteld op basis van jouw eigen wensen en behoeftes. Hierbij is iedere opstelling mogelijk. Speciale kastmaten kunnen eveneens voor jou gemaakt worden om het allemaal passend te maken in de door jou gekozen ruimte.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten