Ook mannen hebben inspraak in huis! BallsOnly is de mannenblog van nu

Welkom en leuk dat je kijkt bij de blog van en voor mannen! Wij zijn een nieuw begrip in de samenleving. “ Balls Only” wilt zeggen dat het “ Alleen voor Mannen” is. Soms is het tegendeel waar en kan zo ook een vrouw voordelen beleven aan het lezen van de artikelen op onze website. Maar we zijn toch vooral gericht op de harige houthakkers die het liefst elke avond biefstuk eten vanaf een hooivork.

Mannelijke Sector

Wist je dat er in Nederland momenteel 8.648.031 mannen zijn! Er zijn natuurlijk ontzettend veel meer pagina’s die mannen dingen promoten. Maar wij jonge gasten die midden in de samenleving staan hebben het idee dat het veel beter en mooier kan! Ken je nog vroeger dat je ouders zaten op startpagina.nl ? Wij willen eigenlijk de nieuwe startpagina worden voor alle mannen in Nederland. Zo hebben we onderwerpen als: Cars, Lifestyle en sport.

Zo hebben we voor ieder wat wils, van zoet sappige maaltijden tot natte zweterige vrouwen en scheurmonsters van het hoogste segment. Zo kan je bij ons gewoon heerlijk jezelf zijn en intens genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft voor de man.

Wij houden ook alle platformen in de gaten op het gebied van social media. Omdat wij jong en slim om kunnen gaan met technologie hebben wij een betere kijk op dingen. Omdat wij razendsnel alles kunnen schakelen en kunnen publiceren willen wij dat iedereen hier de vruchten van plukt, maar voornamelijk de mannen. Laat de ballen er niet bij hangen en kijk snel op onze pagina, want waarschijnlijk heb je tijdens het lezen van dit artikel alweer 3 handige methodes gemist om vrouwen te versieren of om veel geld te verdienen. Maar dat we niet alleen maar zijn voor een lolletje of feitjes, hieronder bespreken we nog meer informatie voor je.

Leerzaam

De concurrentie bied voornamelijk veel lollige feitjes en grappige filmpjes. Tuurlijk is de mentale gezondheid van een man ook belangrijk om te stimuleren maar wij willen dat de mannen er ook echt iets aan hebben gehad om bij ons op de site te zijn geweest. Zo willen wij ook voor jullie de goedkoopste en de beste producten laten zien terwijl wij onafhankelijk blijven. Zo kan er een eerlijk oordeel over oerdegelijke producten worden geveild zodat jij echt wat hebt aan de producten die je ziet of wilt kopen. Levenslessen zijn soms gratis en soms zit er een handigheidje bij, wie weet. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten