In welke crypto investeren?

Investeren in cryptomunten

Wie is er niet mee bezig, het investeren in cryptomunten. Crypto heeft in 2021 een top jaar gehad en de rek lijkt er nog lang niet uit. Steeds meer mensen verdiepen zich in cryptocurrency. Dit heeft alles te maken met de positieve geluiden die ze om zich heen horen en het feit dat ze geen rente ontvangen over hun spaargeld bij de bank.

Hoe beginnen met crypto?

Als je net nieuw bent in de crypto wereld dan komt er een hoop op je af. Allerlei termen, grafieken en moeilijke uitdrukkingen die je mogelijk nog niet begrijpt. Het lijkt allemaal erg ingewikkeld, maar het valt eigenlijk best mee.

Als eerste zoek je een goede crypto broker waar je veel munten kunt verhandelen en waar de handelskosten laag zijn. Een broker die deze kenmerken bezit, is Bitvavo. Dit is de goedkoopste broker en bovendien bieden ze meer dan 150 cryptomunten aan.

Verder kun je gebruik maken van Bitvavo staking. Hiermee krijg je over bepaalde munten een vergoeding, zie dit als rente over je cryptomunten.

Cryptomunten uitkiezen

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt bij een broker dan zie je dat je een keuze hebt uit heel veel cryptomunten. Welke munten hebben nu de potentie om winstgevend te worden voor jou? Dat is moeilijk te zeggen daar zul jezelf onderzoek naar moeten doen. Volg analisten op Twitter en lees de grote crypto nieuws sites. 

Je kunt wel bekijken wat de verwachtingen voor een bepaalde munt zijn. Als je bijvoorbeeld wilt investeren in XRP dan bekijk je de Ripple verwachting voor de lange termijn. Dit kun je voor alle munten doen die je in de lijst ziet staan dus Ethereum verwachting, Bitcoin verwachting enz. 

Zelf kan ik je geen financieel advies geven omdat dit niet is toegestaan. Doe dus zelf onderzoek en beleg alleen met geld wat je kunt missen.

Aan de hand hiervan lees je vaak wat er in de planning staat voor een dergelijke munt. Gaan ze samenwerkingen aan, wordt het platform vernieuwd? Allemaal belangrijke ontwikkelingen die de koers kunnen laten stijgen of dalen.

Om goed onderzoek te doen is het hebben van kennis essentieel. Door te lezen over crypto of een goede cursus te volgen zul je de juiste kennis opdoen. Een cursus waar alle ins & outs in behandeld worden is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Dit is de nummer 1 crypto cursus, als je meer wilt weten over deze cursus lees dan de Crypto Masterclass review hierin wordt alles beschreven.

https://www.slimlerenbeleggen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten