Uw kilometers declareren met een gps tracker

Als ZZPer bent u verantwoordelijk voor uw eigen portemonnee. De prijzen die u rekent, de producten die u inkoopt en de manier hoe u zich van en naar klanten verplaatst. Een webdesigner zal met een kleine hatchback uit de voeten kunnen, maar de schilder of installateur komt al snel uit bij een mooie werkbus. En mogelijk heeft u ook nog een auto privé op naam staan. Hoe voorkomt u nou dat u veel te veel betaalt aan de Belastingdienst, onnodig bijtelling betaalt en zo een dief van eigen portemonnee wordt? De GPS tracker helpt u.

 

Kilometers declareren

Op het moment dat u kilometers in een privé auto rijdt, is het belangrijk dat u deze kilometers aan uw eigen bedrijf in rekening brengt. Zo is het tot eind 2022 toegestaan om 19 cent belastingvrij per kilometer te declareren. En dat kan behoorlijk oplopen. Iedere kleine rit, naar de bouwmarkt, even langs die klant of snel nog even langs kantoor of de garagebox. Het gaat al snel om euro’s per dag. En dat betekent dus honderden euro’s per jaar die u misloopt als u uw zakelijke kilometers niet goed in kaart brengt.

 

GPS tracker

De GPS tracker zorgt ervoor dat iedere kilometer die u rijdt exact wordt bijgehouden. Inclusief startadres, stopadres, karakter van de rit en tijd. En door zo’n kilometerregistratie automatisch digitaal bij te laten houden, kunt u met één druk op de knop een Excel of PDF uitdraaien. En daar kan uw boekhouder of boekhoudpakket perfect mee uit de voeten. Sterker nog, koppel uw rittenregistratiesysteem aan Informer en alle ritten worden automatisch opgehaald en ingelezen.

 

Bijtelling 2023

Rijdt u niet met een privé voertuig, maar heeft u een auto op naam van de zaak tot uw beschikking? Dan staat u voor de keuze of u in 2023 bijtelling wilt betalen. Bijtelling betaal je wanneer een auto ter beschikking wordt gesteld. Dan moet je een bepaald percentage van de cataloguswaarde maandelijks betalen. En dat kan interessant zijn, maar zeker in de huidige tijden van besparing heel kostbaar worden. En rijdt u minder dan 500 kilometer privé met uw auto? Dan hoeft u geen bijtelling te betalen. Ook hier biedt het kilometerregistratiesysteem de ideale oplossing. Dat houdt namelijk iedere kilometer, privé en zakelijk, exact bij.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten

Dresses

In 2024, women’s dresses are showcasing a variety of trends