Onze top 3 Dikke Dames schilderijen

VL wonen

De dikke dames, wie kent ze niet? Deze kleurrijke vrouwen zijn echte levensgenieters die houden van lekker eten en genieten met kleur en geur van de beste glaasjes wijn en champagne. Nu de winterperiode nadert en alles om ons heen weer grijs en grauw kleurt, wordt het tijd om wat kleur en gezelligheid in huis te halen. Wij bespreken 3 verschillende thema’s binnen het aanbod Dikke Dames schilderijen die perfect zijn om jouw interieur van wat vrolijkheid te voorzien. Zo kun je deze winter, net als de Dikke Dames zelf, genieten van warmte, gezelligheid en kleur in huis!

High tea met de dikke dames

Dat de Dikke Dames goed voor zichzelf kunnen zorgen, komt regelmatig terug in de vrolijke werken met deze dames. Op menig schilderij staan de dames afgebeeld terwijl ze genieten van een high tea. Hierbij drinken ze vaak geen thee, maar een lekker glaasje champagne, wat wederom aangeeft dat de dames optimale levensgenieters zijn. Als je deze winter onder het genot van een thee – of een glaasje bubbels – kunt uitkijken op zo’n vrolijk werk, wordt het ongetwijfeld een gezellige boel!

Dikke Dames en hun partners

Los van het feit dat de Dikke Dames zich prima kunnen redden zonder mannen, genieten zij ook van een heerlijke avond met hun wederhelft. Natuurlijk niet alleen, want de Dikke Dames zijn het liefst bij elkaar. Onder het mom van “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” genieten de karakters elke keer weer van levendige avonden met verrukkelijke hapjes en drankjes. Geniet van knusse avonden op de bank en breng wat romantiek in huis met deze schilderijen. Deze schilderijen kopen kan overigens voordelig bij Schilderijenshop.

Actie, actie actie!

Naast diverse schilderijen waarop we de dames zien genieten van lekkere dranken en voortreffelijk eten, bestaan er ook allerlei schilderijen waarop actieve Dikke Dame met gezonde groenten zijn afgebeeld. Deze werken bevatten vaak vrolijke kleuren en zomerse taferelen zoals een dame op de fiets met zonnebril met een zonnige blauwe lucht als achtergrond. Zo haal je zelfs in de winter een vleugje zomer in huis!

Met een schilderij van de Dikke Dames maak je je interieur pas echt gezellig! Ieder Dikke Dames schilderij heeft zo een eigen charme en uitstraling. Of je nu houdt van het high tea thema, of weg bent van zomerse werken met vrolijke kleuren; er is altijd wel een Dikke Dames schilderij dat aansluit bij jouw voorkeuren!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten