Nog geen vakantieplannen? Dit zijn goede ideeën!

We dromen allemaal van een uitgebreide vakantie waarbij Corona geen rol speelt en we eindelijk eens echt bij kunnen komen. Heb jij nog geen vakantie geboekt maar heb je hier wel ontzettend veel zin in? Dan is dit een goed artikel voor jou om te lezen! We gaan namelijk een paar vakantie ideeën behandelen en doen daarbij net alsof Corona niet bestaat, want voor je het weet kun je weer normaal op vakantie. Benieuwd naar onze ideeën? Lees dan gauw verder!

Een vakantiehuis in Zuid Frankrijk

Lekker naar een van de vele vakantiehuizen Zuid Frankrijk gaan is natuurlijk heerlijk! Je kunt dan iedere ochtend croissants eten, iedere avond heerlijke rode wijn drinken en overdacht genieten in het zwembad of aan het strand. Dat is nou echt het vakantiegevoel, toch? Een vakantiehuis in Zuid Frankrijk is bovendien geschikt voor allerlei verschillende soorten groepen. Of je nu met het gezin gaat, met vrienden of samen met je geliefde, je voelt je er ongetwijfeld fantastisch. 

Een fijne glamping plek

Heb je zin om te kamperen en een beetje het gevoel met de natuur terug te krijgen, maar bezit je eigenlijk amper eigen kampeerspullen en wil je ook op een klein beetje luxe kunnen rekenen? Dan is het een ontzettend goed idee om gewoon een heerlijke glamping plek te huren! Je kunt dit bij allerlei verschilende campings aanvragen, want op steeds meer plekken over heel de wereld en met name in Europa is glamping echt een populaire optie geworden. Het woord glamping is een samentrekking van glamour en camping, dus je krijgt precies dat: een combinatie van kamperen en luxe in één. Dat is toch top?

Ergens all-in genieten

Ben je echt toe aan volledige rust? Ga dan gewoon naar een zonnig oord en geniet daar van een all-in vakantie. Dat betekent echt niet dat je in een grote zaal iedere maaltijd hoeft te verorberen met tientallen anderen die veel te grote borden vol opscheppen, want er zijn ook hierbinnen ontzettend veel opties. Met name wanneer je iets meer geld uitgeeft zul je dan een vakantie boeken waarbij je volledig en compleet tot rust gaat komen, omdat je op ieder moment van de dag in de watten wordt gelegd en zelf helemaal niets hoeft te doen. Lekker hoor!

Staycation

In eigen land zijn er ook genoeg dingen die je kunt doen. Heb je dus om wat voor reden dan ook geen kans om naar het buitenland te gaan? Geniet dan van je staycation!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten