Nieuw interieur? Wij geven je tips!

VL wonen

We zitten nu midden in de zomer en als het goed is ben je lekker aan het genieten van je heerlijke tuin of balkon. Maar voor je het weet gaan we alweer richting de herfst en dan wil je er wel lekker bij zitten! Tijd om je interieur wat aandacht te geven. Ga je voor een grote woonkamer make over of wil je een paar kleine dingen aanpassen? Wij geven je een aantal tips!. 

 

Wooninspiratie

Voordat je aan de slag gaat met je interieur, is het een goed plan om eerst lekker inspiratie op te doen! Kijk bijvoorbeeld op Pinterest en maak hier sfeerborden aan. Daarnaast is op Instagram vaak ook veel wooninspiratie te vinden. En breng natuurlijk een bezoekje aan tuincentra en woonwinkels. Hier is volop wooninspiratie te vinden. Lekker op een regenachtige dag op je gemak rond lopen en woonideeën opdoen! 

Meubels kopen

Voor een grote verandering in je interieur kan je nieuwe meubels aanschaffen. Nieuwe meubels doen natuurlijk ontzettend veel voor je interieur en kunnen zorgen voor een andere uitstraling. Misschien wil je wel een nieuwe bank kopen? Zo kan je kiezen voor een hoekbank (dit vind ik persoonlijk fijne banken! Hier kan je namelijk ook lekker languit op liggen). Maar misschien past dit niet goed in je woonkamer en kan je beter gaan voor een 3-zitsbank. Naast een bank, kan je natuurlijk ook nieuwe stoelen kopen. Nieuwe eetkamerstoelen of misschien wel een lekkere loungestoel? Keuze genoeg!

 

Woonaccessoires

Voor de final touch of kleine aanpassingen in je interieur, kan je natuurlijk gaan voor woonaccessoires. Mooie woonaccessoires maken je interieur helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan een mooi vloerkleed, klok, spiegels of misschien wel een mooi schilderij. Geurstokjes en kaarsen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken! Naast een heerlijke geur, staat dit ook leuk en doet het veel me de sfeer in huis. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten